Partner

Dell EMC

Gjør din bedrift sterkere med løsninger fra Dell EMC

Etter at EMC ble kjøpt, er Dell EMC den absolutt største produsenten av produkter til IT-infrastruktur på markedet. I hele 15 Gartner Magic Quadrants er Dell EMC nevnt som en ledende produsent. Ut over dette så investerer de mere i R&D enn noen andre. Med en så omfattende produktportefølje kan Dell EMC løse oppgaven, uansett om det dreier seg om en mindre lokal eller en stor global bedrift, eller om det er i forhold til datasenter eller løsninger i skyen. På grunn av dette og mye mer har SEC DATACOM investert i et tett samarbeid med Dell EMC.

Vi hjelper IT-forhandlere med å skape muligheter for god forretning med løsninger basert på Dell EMC teknologi.

 

Vi er IT-distributør. Det betyr at jobben vår blandt annet er å se muligheter for din bedrift. Men verdibasert distribusjon krever sitt. De rette priser, de rigtige produktene og en dyp forståelse av våre forhandlere sine krav og behov. Vi tror på at våre kompetanser kan støtte deg og din bedrift, og dermed sikre et langt og givende samarbeid.

Vi har lyst til å skape langsigtig partnerskap – ikke bare kjapp omsetning. Som din IT-distributør går vi gjerne langt for å vise at vi vil være enkle å handle med. 

 

Å skape verdi er lett og si men vanskelig i praksis. 

Vår erfaring er at det finnes mange faktorer for et vellykket salg, ikke mindst krever det et godt samarbeid. Som forhandler hos oss kan du derfor få hjelp gjennom hele eller deler av salgsprosessen.

Vårt mål er å gjøre det lett og lønnsomt for deg.

Dell EMC PowerStore

Dell Technologies har nylig lansert Dell EMC PowerStore, som er deres nyeste midrange-lagringssystem. Det er ingen tvil om at dette er et av de største produktslippene fra Dell siden de kjøpte opp EMC for noen år siden. PowerStore er ikke bare en oppgradering av tidligere modeller, men et helt nytt «kapittel» når det gjelder fremtidens lagringsløsninger – og med dette som bakgrunn markedsfører Dell EMC PowerStore med “The future of storage is here”

Cyber Security
”Det digitale pengeskap”

Det er sjelden å se tilbake i tid når det gjelder datasikkerhet. Men det kan faktisk være fornuftig noen ganger. Filosofien bak Dell EMC Cyber Recovery Solution handler i stor grad om å isolere og låse forretningskritiske data i et sikkert miljø – en Cyber Recovery Vault

Server/Storage
Gratis #GetModern Infrastructure Assessment fra Dell EMC

Den digitale overgangen betyr at kravene til en effektiv og moderne IT-infrastruktur er større enn noen gang. Teknologi har blitt et viktig konkurranseparameter for mange bedrifter. Økende krav til både effektiv drift, raskere implementering av nye …

Demo Center
Velkommen til vårt democenter

Få en personlig demo av Dell Technologies datasenterløsninger

Backup
Er din backup like sterk som du tror?

Du har sikkert allerede investert i en løsning for sikkerhetskopiering som skal sikre dine forretningskritiske data, hvis uhellet skulle være ute. Men er løsningen din sterk nok?

Server/Storage
VxRail, hyper-converged Infrastructure

VxRail er det eneste fullintegrerte, forhåndskonfigurerte og forhåndstestede VMware-hyperkonvergerte systemet som er optimalisert for VMware vSAN eller VMware Cloud Foundation.

Besill demo av oss.

Forvent mer av
SEC DATACOM

Som Dell EMC fohandler hos oss kan du få hjelp gennom hele salgsprosessen. Vårt mål er at gjøre det lett og lønnsomt for deg.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Dell EMC. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no