Partner

Dell EMC

Gjør din bedrift sterkere med løsninger fra Dell EMC

Etter at EMC ble kjøpt, er Dell EMC den absolutt største produsenten av produkter til IT-infrastruktur på markedet. I hele 15 Gartner Magic Quadrants er Dell EMC nevnt som en ledende produsent. Ut over dette så investerer de mere i R&D enn noen andre. Med en så omfattende produktportefølje kan Dell EMC løse oppgaven, uansett om det dreier seg om en mindre lokal eller en stor global bedrift, eller om det er i forhold til datasenter eller løsninger i skyen. På grunn av dette og mye mer har SEC DATACOM investert i et tett samarbeid med Dell EMC.

Vi hjelper IT-forhandlere med å skape muligheter for god forretning med løsninger basert på Dell EMC teknologi.

 

Vi er IT-distributør. Det betyr at jobben vår blandt annet er å se muligheter for din bedrift. Men verdibasert distribusjon krever sitt. De rette priser, de rigtige produktene og en dyp forståelse av våre forhandlere sine krav og behov. Vi tror på at våre kompetanser kan støtte deg og din bedrift, og dermed sikre et langt og givende samarbeid.

Vi har lyst til å skape langsigtig partnerskap – ikke bare kjapp omsetning. Som din IT-distributør går vi gjerne langt for å vise at vi vil være enkle å handle med. 

 

Å skape verdi er lett og si men vanskelig i praksis. 

Vår erfaring er at det finnes mange faktorer for et vellykket salg, ikke mindst krever det et godt samarbeid. Som forhandler hos oss kan du derfor få hjelp gjennom hele eller deler av salgsprosessen.

Vårt mål er å gjøre det lett og lønnsomt for deg.

Server/Storage
It-infrastrukturen din har kanskje et stort potensial for optimalisering og besparelser

Få oversikten med en gratis #GetModern Infrastructure Assessment fra Dell EMC
Den digitale overgangen betyr at kravene til en effektiv og moderne IT-infrastruktur er større enn noen gang. Teknologi har blitt et viktig konkurranseparameter for mange bedrifter. Økende krav til både effektiv drift, raskere implementering av nye …

Forhandler promotions
Dell Technologies Smart Value Offerings

Aktuelle kampanjer på Dell Technologies datasenterløsninger der du for øyeblikket kan gjøre et ekstra godt kjøp.

Backup
Er din backup like sterk som du tror?

Du har sikkert allerede investert i en løsning for sikkerhetskopiering som skal sikre dine forretningskritiske data, hvis uhellet skulle være ute. Men er løsningen din sterk nok?

Server/Storage
Dell EMC toget er på vei. Stig på - det er lett og lønnsomt!

Etterspørselen etter Dell EMC teknologier er større enn noensinne. I løpet av de siste årene har Dell EMC hatt en veldig positivt utvikling. Bedrifter over hele verden investerer mer og mer i Dell EMC-server, lagrings- eller nettverksteknologier som en del av å drive IT-transformasjon. Etterspørselen etter nettopp disse teknologiene har aldri vært større. Det betyr at forhandlerne har fantastiske muligheter til å skape ny forretning.

Forvent mer av
SEC DATACOM

Som Dell EMC fohandler hos oss kan du få hjelp gennom hele salgsprosessen. Vårt mål er at gjøre det lett og lønnsomt for deg.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Dell EMC. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no