Bli forhandler

Sammen står vi sterkere

Bli forhandler hos oss og få tilgang til et bredt utvalg av løsninger fra førende IT-produsenter. Som forhandler hos SEC DATACOM har du alltid oss med på laget. Du kan få teknisk og kommersiell hjelp med pre-sale, logistikk, installasjon og support gjennom hele salgsprosessen.

Sammen står vi sterkere

I mange år har vi bygd bro mellom behovene til IT-avdelingene i hele norden og våre forhandlere sine kompetanser. Det har skapt merverdi for både forhandlere og deres kunder. Også for oss selv, så klart.

Basert på vår erfaring og nært samarbeid med produsenter, tilbyr vi en rekke ytelser. Ytelser som gjør en forskjell og som vi mener kan ha verdi.

Registrer deg som forhandler

Det er enkelt å søke om å bli forhandler hos oss. Klikk på lenken under og fyll ut skjemaet. Du hører fra oss kort etter.


Hva vi kan tilby:

Lyst til å bli kjent med oss?
Om SEC DATACOM
Litt om oss

Merverdi er et enkelt argument, men det er ofte vanskelig å vise i praksis. Med mange års erfaring med IT-distribusjon har vi et godt grunnlag for å skape merverdi for deg og din bedrift.

Ansatte hos oss
Vi står klar til å hjelpe!
Her kan du finde navn, e-post adresser og telefonnummer på alle i SEC DATACOM. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss på tlf. +47 2140 2700 eller e-post: info@secdatacom.no
Produsenter
Vår portefølje

Vi representerer en rekke markedsledende IT-produsenter innenfor IT-sikkerhet, Server & Storage, nettverk og samordnet kommunikasjon. Finn utvalgte løsninger og nyheter nedenfor.