Karriere

Vil du med på laget?

Når man som oss tenker merverdi, er det kanskje naturlig at vi ofte har en litt nerdete tilnærming til våre oppgaver. Men selv om vi tilbyr komplekse løsninger og produkter, er det alltid vår tilnærming og holdning at det skal være lett å handle med oss. Dette skaper rammene for en hverdag hos SEC DATACOM som er preget av fleksibilitet og der du som kollega kan ha mye innflytelse. Veien fra tanke til handling er som regel kort, og det setter vi stor pris på.

Jobb og karriere

Hvem er vi?
Litt om SEC DATACOM

Merverdi. Det er så lett å si, men vanskelig å praktisere i virkeligheten. Med mer enn 25 års erfaring med IT-distribusjon, vet vi hva som kreves for å skape merverdi

Følg oss på LinkedIn

På vår LinkedIn profil publiserer vi ledige stillinger. Her kan du også blive oppdatert på nye IT-teknologier og du kan følge med i våre aktiviteter året rundt.

Ledige stillinger

Har du også lyst til å være en del av SEC DATACOM? Her kan du sjekke ut om vi har noen ledige stillinger som matcher dine kompetanser

Uoppfordret søknad

Vi er alltid interessert i å høre fra kvalifiserte søkere. Skulle det ikke være ledige stillinger som passer til dine ønsker, mottar vi gjerne en uoppfordret søknad. Denne må inneholde din CV og et søknadsbrev.