Velkommen til
SEC DATACOM

Merverdi er et enkelt argument, men det er ofte vanskelig å vise i praksis. Med mange års erfaring med IT-distribusjon har vi et godt grunnlag for å skape merverdi for deg og din bedrift.

Det behøver ikke å være så komplisert...

IT-bransjen er kompleks. Derfor er det ingen grunn til å gjøre det vanskeligere enn det allerede er. En av våre oppgaver som distributør er å gjøre det så enkelt og attraktivt som mulig for våre forhandlere å markedsføre og selge løsninger fra de produsentene vi representerer.

Kort om SEC DATACOM
Nordisk IT-distributør med lokal tilstedeværelse

SEC DATACOM er representert i Danmark, Sverige og Norge, og er dermed en ledende leverandør av IT-tjenester i Norden. Med høy faglig kunnskap om lokale markeder er SEC DATACOM koblingen mellom produsent, forhandler og sluttkunde.

Se mer Lukk

SEC DATACOM hjelper Norges ledende it-forhandlere og konsulentbedrifter ved å være et kompetanse- og utdanningssenter og distributør for mange av verdens ledende it-produsenter innenfor it-sikkerhet, lagring, nettverk og kommunikasjon. 

Vi hjelper i økende grad også norske bedrifters it-avdelinger med utdanning, kompetanseutvikling og spesialkunnskap gjennom våre demonstrasjons- og utdanningsfasiliteter. 

I 25 år har vi koblet sluttkundens behov og våre forhandlere sin kompetanse for å skape merverdi for begge parter. Vår oppgave er å være den foretrukne verdi- og kunnskapsbaserte distributøren av løsninger og produkter, og ikke minst å være “lett å handle med”. 

Vi legger vekt på leverandører som bruker åpne standarder, og vi ser oss selv som limet som binder dem sammen. På denne måten bruker vi synergi for å skape allsidige løsninger – uansett hvilke behov eller i hvilken sammenheng det måtte være. 

Fakta
Våre samarbeidspartnere

Vi representerer flere av verdens førende IT-produsenter innenfor våre primære forretningsområder:

  • Nettverk
  • IT-sikkerhet
  • Unified Communications
  • Server/storage

Ut over dette leverer vi løsninger til industriell produksjon (M2M – machine to machine) pluss IoT.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Følgende generelle salgsbetingelser gjelder for alle leveranser fra SEC DATACOM AS mellom kunden og SEC DATACOM. Disse vilkårene gjelder for ethvert produkt, programvare eller tjeneste som tilbys av SEC DATACOM AS, med mindre annet er uttrykkelig avtalt skriftlig. Vilkårene gjelder uansett om SEC DATACOM er hoved- eller underleverandør … (les mer)

 

Klikk på linken under og les våre salgs- og leveringsbetingelser.

Litt tall og litt om oss

Flere år på markedet har gitt oss en unik kunnskap om IT-distribusjon og ikke minst et nært forhold til både produsent og forhandler. Det er viktig for oss å løpende investere i flere kompetanser og tjenester som gjør en forskjell for våre interessenter.

  • Over 30 års IT-distribusjonserfaring i og utenfor Norge
  • Mer enn 800 forhandlere
  • Inntekter på over 1.mia. DKR
  • Mer enn 75 ansatte fordelt på 6 forskjellige adresser i Danmark, Finland,Norge og Sverige.
  • Klikk på linken under og se hvem vi er på tvers av Norden.

Ledelsen

Hovedstyret
Errit Müller
Senior VP, IT-security
Telefon: +45 48108021
Lars Zinglersen
Chairman of the board and owner of SEC DATACOM
Telefon: +45 4810 8081
Lasse Skovgaard Tellerup
Group CCO
Telefon: +45 4810 8023
Peter Fahoum
Group CFO
Telefon: +45 48108056
Troels Brock
CEO
Telefon: +45 4810 8022
Min oppfattelse av merverdi er basert på mer enn 25 års samarbeid med ledende it-produsenter.
Basert på deres produkter og løsninger har vi kontinuerlig investert i kompetanse og tjenester som styrker våre relasjoner. Sist men ikke minst - vi må alltid være enkle å ha med å gjøre!
- Lars Zinglersen, CEO -