Dell Technologies Demo Center

Seeing is BelievingVELKOMMEN TIL VÅRT DEMOSENTER

Datasenterløsninger fra Dell Technologies

 

Få en personlig demo av Dell Technologies datasenterløsninger

Våre presales- og deploymentspesialistene er alle opplærte, og ser frem til å dele kunnskapen og erfaringene sine innen Dell Technologies datasenterløsninger med deg. Som en av de første i Norden har vi fått Dell EMC PowerStore og Dell EMC VxRail satt opp et demomiljø der vi ikke "bare" kan gi informasjon on den nye teknologien, men også vise helt konkret hvordan den fungerer.

Klikk på lenken nedenfor for å bestille en personlig demo av Dell EMC PowerStore eller Dell EMC VxRail.

Bestill en personlig demo
Dell EMC PowerStore – et nytt teknologisk fremskritt innen lagringssystemer

Dell Technologies har nylig lansert Dell EMC PowerStore, som er deres nyeste midrange-lagringssystem. Det er ingen tvil om at dette er et av de største produktslippene fra Dell siden de kjøpte opp EMC for noen år siden. PowerStore er ikke bare en oppgradering av tidligere modeller, men et helt nytt “kapittel” når det gjelder fremtidens lagringsløsninger – og med dette som bakgrunn markedsfører Dell EMC PowerStore med “The future of storage is here”

Dell EMC VxRail – hyperkonvergert utstyr for VMware

Dell EMC VxRail er en serie av hyperkonvergert verktøy med programvaredefinerte, skalerbare byggesteiner som er optimert for VMware-miljøer.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om datasenterløsninger fra Dell Technologies, fyll ut disse feltene og vi vil kontakte deg senest neste virkedag. Du er også alltid velkommen på tlf. +47 2140 2700 eller info@secdatacom.no