IT-sikkerhet, Nettverk, Nyhet, Server/Lagring, Unified Communications

Hjemmekontor / digital arbeidsplass hjemme.

Myndighetenes tiltak for å begrense spredningen av Coronavirus gjør at mange ansatte nå må jobbe hjemmefra. Med de rette arbeidsverktøyene kan de ansatte opprettholde en høy effektivitet slik at konsekvensene av hjemmekontor minimeres.

SEC DATACOM har en portefølje av produkter og løsninger for en effektiv digital arbeidsplass hjemme som kan leveres på kort varsel. Se en kort introduksjon nedenfor.


Fire punkter for en effektiv og sikker digital arbeidsplass hjemme.

Fundamentet for et godt hjemmekontor tar utgangspunkt i en PC, en god skjerm, mus og tastatur samt en stabil internettforbindelse. Det er flere faktorer og verktøy som kan sikre og effektivisere hjemmearbeidende medarbeidere ytterligere:

Beskytt brukerne og virksomhetens data.
Det er også viktig å tenke på IT-sikkerhet når ansatte jobber hjemmefra. Hvis den ansatte bruker sin egen PC - er den da godt nok beskyttet for eksempel mot malware, og er det en "åpen dør" inn i bedriftsnettverket? Sørg for en sikker VPN-tilkobling og effektiv antivirusbeskyttelse.
Kapasiteten til datasenteret må kanskje utvides.
Når flere medarbeidere arbeider hjemmefra og dermed bruker virtuell kommunikasjon kan det innebære et økt behov for båndbredde og prosessorkraft.
Hold kontakten med kunder og kolleger.
Mange bedrifter bruker i dag samarbeidsverktøy som Microsoft Teams, Skype for Business eller Zoom. Med en relativt liten investering i et headset og et godt kamera vil kvaliteten på det virtuelle møtet øke betydelig.
Flere aksesspunkt i hjemmet.
Hvis både mamma og pappa jobber hjemme og barna strømmer på TV samtidig, kan det by på utfordringer. Et ekstra tilgangspunkt kan sikre en god forbindelse i hele hjemmet. For de områdene der det er begrenset eller ingen internettforbindelse, er en 4G / LTE-ruter løsningen.

Utvalgte produkter og løsninger for hjemmekontoret

Audio og video for virtuelle møter
Headset, videosystemer og virtuelle møterom

Poly / Plantronics headset
Plantronics har markedets bredeste sortiment av profesjonelle headset. Utvalget av modeller kan dekke behovet hos alle, fra medarbeidere på hjemmekontor til kollegaer på kundeservice og konsulenter ute i feltet. Se mere her

Kameraer og videosystemer
Kameraer og videosystemer fra Poly og Yealink

SEC Meetings – virtuelle møter
Med SEC Meetings er det enkelt å holde virtuelle møter, uavhengig av plattformvalg – alt som trengs er en nettleser. Samtidig er SEC Meetings enkelt og raskt å implementere.

Les mer
LAN / nettverk
4G / LTE routere, trådløse aksesspunkter, switcher

WiFi-aksesspunkter
Vi har alltid et stort utvalg av aksesspunkter fra

4G/LTE routere
Hvis der ikke er tilstækkelig internetforbindelse, så er 4G/LTE Routere fra Teltonika løsningen.

Les mer
Sikkerhetsløsninger for hjemmebrukeren
Effektiv klientbeskyttelse og remote aksess VPN

Remote aksess VPN
SEC DATACOM leverer VPN-løsninger for ekstern tilgang til både mobile og stasjonære klienter fra ledende produsenter som Check Point, Barracuda, Zyxel og Tosibox. De har alle sine fordeler, men felles for løsningene er at de kan implementeres parallelt med den eksisterende infrastrukturen. Dette minimerer risikoen for brudd på andre deler av infrastrukturen mens du implementerer mer kapasitet for eksterne brukere.

 

Check Point løsningen gir også muligheten til å vise interne systemer via en web-proxy, slik at ansatte gjennom en nettleser får tilgang til interne webaktiverte systemer via sitt eget private utstyr – uten å måtte installere lokale VPN-klienter.

 

Anti Virus
Hvis ansatte trenger å bruke sin private datamaskin på hjemmekontoret, er det viktig å beskytte disse klientene sikkert og effektivt for å minimere risikoen for sikkerhetsbrudd.

Vi har flere Anti Virus-leverandører som kan tilby cloudbaserte løsninger.

 

Les mer
Optimering av datasenteret
Ekstra server / lagringskapasitet og rackplass

Vi kan tilby komplette server- og lagringsløsninger fra Dell Technologies. Med det største nordiske teamet av konsulenter, kan vi hjelpe deg med alt fra leveringshenvendelser, råd og konfigurasjon til installasjonstjenester.

Hvis det trengs ytterligere rackplass – PDUer, UPS, Micro datacenter, etc. – er vi distributøren for APC Schneider.

Les mer

Aktuelle kampanjer

Hodesett, videosystemer, servere og lagring til kampanjepriser

Mange muligheter til å møtes virtuelt.

Du vet definitivt hva god lyd, et sylskarpt bilde og intuitivt grensesnitt betyr for et godt videomøte. Vi har en rekke kampanjer på utvalgte Unified Communications-produkter som kan bidra til å gi kundene dine den beste opplevelsen, nå som behovet og ønsket om virtuelle møter er mer aktuelt enn noensinne.

Datacenterkampanjer fra Dell Technologies

Aktuelle kampanjer på Dell Technologies datasenterløsninger der du for øyeblikket kan gjøre et ekstra godt kjøp.

Trenger du hjelp?

I SEC DATACOM har vi selvfølgelig tatt myndighetenes tiltak på alvor, både som en ansvarlig arbeidsgiver for våre ansatte, men også for deg som samarbeidspartner – samtidig holder vi driften i gang. Alle våre ansatte er operative på hjemmekontor, og er tilgjengelige og klare for å hjelpe deg.

Vi er tilgjengelige og klare for å hjelpe deg.
Andreas Brandsdal
Partner Account Manager
Telefon: +47 21402709
Fredrik Finsrud
Office and Process Manager
Telefon: +47 21402714
Jonas Øen Moe
Partner Account Manager
Telefon: +47 21402707
Jul Johansen
Business Unit Director
Telefon: +47 21402713
Jørn Levi Østby
Country Manager, Norway
Telefon: +47 21402704
Mats Eggum
Sales Manager, Data Center
Telefon: +47 21402712
Riccardo Di Modugno
Technology Architect
Telefon: +47 21402716
Rune Andre Svendsen
Partner Account Manager
Telefon: +47 21402715
Rune Jacobsen
Technology Architect
Telefon: +47 21402705
Thor-Richard Klingen
Partner Account Manager
Telefon: +47 21402706