Partner

Bitdefender

Beskytter daglig mer enn 500 mio. brukere

Bitdefender utvikler en av verdens raskeste og mest effektive produktserier av sikkerhetsløsninger, nemlig GravityZone. GravittyZone beskytter mer enn 500 millioner brukere daglig. Bitdefender Business Solutions er tilgjengelig i tre forskjellige løsninger: Business Security, Advanced Business Security og Enterprise Security.

Mye mer enn "klassisk" antivirus

Bitdefender er mye mere enn klassisk antivirus. Bitdefender tilbyr avanserte funksjoner så som CPU level threat detection i samarbeide med Intel, emulering av filer og objekter i et sandbox miljø og avansert AI, som kan forutsi hva som skal skje.

Som den eneste bedriften i antivirusbransjen, har Bitdefender utviklet en patenteret teknologi (BHAVE®), og er derfor OEM partner til en lang rekke av verdens mest kjente antivirus programvarer, som er bygget på Bitdefenders teknologi.

Fem år på rad har de uavhengige organisatjonerne AVTEST og AVComparatives, helt konsekvent plassert Bitdefenders sikkerhetsprogramvare som det mest effektive på markedet. Bitdefender startet i 2001 og er i dag representert i mere enn 100 land, har kontorer i bl.a. England, USA, Tyskland og Frankrig og samarbejder med noen av verdens største IT-bedrifter som IBM og Virgin Media.

 

Les mere om Bitdefender.

Kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Bitdefender. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:+47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER