Partner

Cylance

Next-Generation AV

Tiden er inne til å fase ut "tradisjonelle" AV-løsninger og implementere "Next Generation Endpoint Security".

De fleste virksomheter har naturligvis allerede AV-løsninger som beskytter endepunktene, men er disse løsningene tilstrekkelig effektive dersom man ser på dagens trusselbilde? Cylance er først ute med å bruke AI (kunstig intelligens) og maskinlæring til å identifisere og analysere trusler før de forårsaker problemer for kunden. I gjennomsnitt er Cylance 25 måneder foran potensielle trusler og har en identifiseringsrate på hele 99,8 %.

Med bruk av kunstig intelligens (AI) har Cylance en unik tilgang til IT-sikkerhet, og løsningene deres brukes av mer enn 3400 virksomheter, som sikrer mer enn 15 millioner endepunkter.

Cylance – produktoversikt

Don’t Stop Breaches. Prevent Them, with AI.

Cylance AI-plattformen er en serie med cybersikkerhetsløsninger med automatiserte funksjoner for trusselforebygging, detektering og respons, som IT-sikkerhetsteamene rundt omkring trenger mer enn noensinne. Med Cylance bygger du din strategi på en sikkerhetsplattform som sørger for «best-in-class» forebyggelse og utvidelser, og som samtidig gir deg mulighet til hele tiden å være ett skritt foran potensielle angripere.

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg i løpet av 24 timer. Du kan også få tak i oss på +47 2140 2700 eller info@secdatacom.no