Nyhet, Unified Communications

Kompakt og rimelig videobar for det mindre møterommet

Yealink VC210 - Teams Edition.

Yealink har lansert en kompakt videobar designet spesielt for Microsoft Teams "huddle rooms"eller små møterom. Selv om prisen er i den "lave enden", har ikke kvaliteten blitt kompromittert.

Utviklet spesielt for Microsoft Teams

Med den integrerte Microsoft Teams-klienten er VC210 med den medfølgende høyttalertelefonen (CP900) laget for Teams-møter i de små møterommene. Plug-and-play installasjon, klar lyd og et klart bilde sikrer en møteopplevelse av høy kvalitet.

 

Syv viktige funksjoner

Med en “alt-i-ett-design” har VC210 syv viktige funksjoner som til sammen gir en kompakt videobar. Den kompakte og lette designen tar mindre plass, så det er ikke behov for mange kabler i møterommet.

 

Et 4K vidvinkel kamera og automatisk innramming sikrer at møtedeltakeren alltid er fokusert. Enheten drives av PoE, så ikke bekymre deg for eksterne strømforsyninger. Yealink VC210 støtter også bruk av berøringsskjerm via USB-port for å gjøre betjeningen så enkel og intuitiv som mulig. VC210 er Android-basert med Microsoft Teams-klient for samarbeidsfelt. Fjernkontroll inkludert.

 

Klar lyd og tale

Sammen med Yealink VC210 er det også en Yealink CP900-høyttalertelefon med HD-lyd og Yealink Noise Proof Technology som reduserer bakgrunnsstøy og etterklang for å gjøre enhver samtale tydelig.

Yealink VC210 fremhevet av Microsoft

“It is a fantastic innovation, and we are really excited about this collaboration bar (VC210), because it gives us the opportunity to expand the ways in which teams can be used.”

Jared Spataro
Corporate Vice President for Microsoft 365

 

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Yealink VC 210, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er klare til å svare på veldig tekniske spørsmål, pris- og leveringshenvendelser eller til å møte deg for et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.