Nyhet, Unified Communications

Full Microsoft Teams Room-opplevelse

Yealink MVC400 er utviklet spesielt for Microsoft Teams Rooms System, og gir et gjenkjennelig og intuitivt grensesnitt som betjenes via en 8 "berøringsskjerm. MVC400 er den ideelle løsningen for møterom med plass til 6-8 personer.

Full Microsoft Teams Room-opplevelsee

For det mindre møterommet er MVC400 den ideelle løsningen. Fullstendig Microsoft Teams-romopplevelse med betjening via 8-tommers berøringsskjerm med 3,5 mm mini-jack for headset.. En videoplanke med 4K-kamera, 133-graders linse og automatisk innramming sørger for at det alltid er fokus på møtedeltakerne. Videplanken har en innebygd høyttaler og mikrofon for en optimal lydopplevelse. Skjerminnhold kan enkelt deles trådløst via Teams-klienten og USB-dongelen, eller du kan velge å dele via USB-C- eller HDMI-kabel. PC-en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bak møteromsskjermen med den medfølgende veggbraketten – eller hvor den nå passer i forhold til installasjonen. Dette unngår unødvendig mange kabler på møtebordet, og unngår også støy fra PC-en.

 

Ett system
Videoplanke, berøringsskjerm og mini-PC

UVC40 videoplanke

Virtuelle møter med AI-teknologi
Ved hjelp av AI-teknologi, f.eks. Auto Framing og Speaker Tracking, blir både lyd- og bildeopplevelsen i virtuelle møter svært naturtro.

20MP kamera med bredt synsfelt
Det innebygde kameraet har et 20MP SONY 1″ CMOS i UHD 4K-kvalitet. Med et bredt synsfelt på 133° kan man se alle møtedeltakerne – uten å måtte justere kameraet. Selv i mørke møtelokaler med svakt lys eller med lys i bakgrunnen justeres lysstyrken automatisk, slik at man ser møtedeltakerne klart og tydelig.

Elektrisk Lens Cap
Kameraet på UVC40 har en elektrisk Lens Cap, som automatisk åpnes når videomøtet begynner og lukkes når enheten ikke er i bruk. Kanskje er ikke dette store funksjonen, men det er godt å vite at uønskede ikke kan “kikke inn”.   

MTouch II, berøringsskjerm

Integrert Microsoft Teams-grensesnitt
Løsningen er komplett integrert med Microsoft Teams, noe som gir et gjenkjennelig og intuitivt grensesnitt. Full kalenderintegrasjon med reservasjonene til møterommet, «one-touch to join», kontakter og proximity join gjør Teams Room Systems til de mest intuitive og brukervennlige møteromsystemene.

Innebygd bevegelsessensor
Den 8″ store berøringsskjerm har en innebygd bevegelsessensor som automatisk registrerer når én eller flere personer kommer inn i rommet, og deretter starter systemet opp automatisk – klart til Teams-møte.

MCore Mini-PC

Enkel installasjon 
Mini-PC-en MCore er utviklet spesielt for videomøtelokaler. Tilkoblingene er designet slik at den er enkel å installere, samtidig som koblinger/ledninger er best mulig sikret og skjult.

 

Trådløs deling av innhold

Med en WPP20 Wireless Dongle (tilbehør) er det enkelt å dele innhold. Koble WPP20 til USB-porten, og du er klar til dele innhold med de andre møtedeltakerne. Selvsagt kan du også dele innhold via HDMI- eller USB-C-porter.

Vil du vite mer?

Hvis du vil ha mer informasjon om Yealink MVC400 eller andre løsninger til Microsoft Teams, fyll ut skjemaet her. Vi kontakter deg innen 24 timer.