Nyhet, Unified Communications

Videobar til Microsoft Teams-baserte møtelokaler

Med Yealink A20 får du en «all in one»-videobar til Microsoft Teams videomøter – en opplagt løsning for mindre møterom.

Enkel å bruke og gode spesifikasjoner!

Yealink A20 har integrert Teams-klient, noe som gjør den utrolig enkel å bruke. Et klikk på det velkjente Teams-grensesnittet, og videomøtet er i gang. Se alle features bak A20 nedenfor. 

 

Det er teknologien bak som sikrer virtuelle møter av høy kvalitet
Til tross for at Yealink A20 er en kompakt videobar, er den fullpakket med flotte features og spesifikasjoner som sikrer at virtuelle møter av høy kvalitet kan holdes rundt konferansebordet.

Samarbeid via video er ingen hindring
Operativsystemet i A20 er basert på Android 9.0 og med integrert Microsoft Teams eller Zoom-klient, kan alle funksjoner enkelt betjenes via CTP18 Touch-panelet (tilbehør) eller med fjernkontrollen. Samtidig støtter A20 både innholdsdeling og «whiteboard», noe som kan bidra til å gjøre møtet interaktivt.

Se og bli sett klart og tydelig
Med Qualcomm SD845-chipsen og et 20 MP kamera leverer A20 video av høy kvalitet. Med et synsfelt på hele 133 ° og automatisk lysstyrkejustering, kan alle i møterommet sees ganske tydelig uten at kameraet må justeres.

 

 

Klar lyd er en forutsetning for et godt videomøte
Noe av det viktigste for en god videokonferanse er at lyden er klar i begge ender. A20 har et 8 MEMS-mikrofonarray som reduserer eventuell støy og etterklang. Ved hjelp av AI-teknologi, inkludert Auto Framing og Speaker Tracking, fokuseres lyd og video automatisk på personen eller personene som snakker

Enkel betjening med et pent Touch Panel
Yealink A20 kan styres med den medfølgende fjernkontrollen, men den kan også leveres med et 8-tommers Touch Panel. Her har du de samme styringsalternativene som på PC Teams-klient, f.eks. «join», lydstyrke, content sharing, mute/unmute etc.

Se kort demo av Yealink A20

Ønsker du å vite mer om Yealink A20?

Hvis du vil vite mer om Yealink A20 eller andre videoløsninger til møterommet, kan du fylle ut dette skjemaet og så kontakter vi deg innen 24 timer.