Nyhet, Unified Communications

For de aller minste møterommene eller hjemmekontoret.

Yealink Videobar A10: Liten og kompakt - men kraftfull!

Det kompakte designet med profesjonelle funksjoner gjør MeetingBar A10 perfekt for de aller minste møterommene og hjemmekontorene. Oppsettet går enkelt og raskt, og etter noen få minutter er du klar til å holde virtuelle møter av høy kvalitet. Enten du bruker Microsoft Teams eller en annen kommunikasjonsplattform, er den utrolig enkel å bruke og konfigurere!


Video og lyd i møteromskvalitet.

Nesten som å være der selv!

 

Med et 4K-kamera og et synsfelt på 120° fanger du tydelig alle viktige detaljer i rommet, og MeetingBar A10 gir en flott fargegjengivelse – alt i alt en totalopplevelse av kvalitet og nesten som å være der selv.

 

Yealink A10

De innebygde 8 MEMS-stråledannende mikrofonene og høyttalerne i MeetingBar A10 gir full dekning av små rom for en bekymringsfri, full dupleks stemmeopplevelse.

Yealinks forbedrede AI-støyreduksjon forbedrer lydopplevelsen ved å utnytte en omfattende dyp læringslyddatabase for å redusere bakgrunnsstøy, forstyrrende tastaturklikk, museklikk og fotspor, samt smart filtrering av andre omgivelseslyder for å gi en krystallklar lydkvalitet.

 

Yealink A10 på under 1 minut. Se videoen her

Allt-i-ett-design og Plug-and-Play-installasjon

Med det kompakte designet sparer IT-administratorer mye arbeid når det gjelder implementering og vedlikehold av enheter. Med plug-and-play-funksjonen kan du bare gå inn i neste møte med alt du trenger for hånden. Ingen ekstra drivere eller programvare er nødvendig. En enkel og effektiv løsning for å holde videomøter av høy kvalitet, uansett hvor du er.

Enkel håndtering med en elegant Touch Panel

MeetingBar A10 kan styres med den medfølgende fjernkontrollen, men den kan også leveres med en 8-tommers Touch Panel (valgfritt tilbehør). Her har du samme muligheter for styring som på din PC Teams-klient, for eksempel “join”, lydstyrke, deling av innhold, mute/unmute osv.

Trådløs deling av innhold med ett enkelt klikk

Med en WPP30 Wireless Dongle (tilbehør) er det enkelt å dele innhold. Du trenger ikke å installere programvare eller drivere. Koble bare til WPP30 til USB-porten, klikk på knappen, og du er klar til å dele innhold i 4K/30FPS UHD kvalitet.

Vil du vite mer om Yealink MeetingBar A10?

Hvis du vil vite mer om Yealink MeetingBar A10 eller andre videoløsninger for møterom, kan du fylle ut dette skjemaet, og vi vil kontakte deg innen 24 timer.