IT-sikkerhet, Nyhet

Våre produsenters håndtering av Covid-19

Selvfølgelig fyller Covid-19 mye av oss i disse dager. Arrangementer blir avlyst eller utsatt, og det er endringer i måten vi jobber på for de fleste av oss. Hos SEC DATACOM har vi tatt alle våre forholdsregler, og det samme har produsentene våre. Les nedenfor hvordan produsentene våre håndterer Covid-19-situasjonen.

Informasjon fra produsenter

Vi vet at du får mye informasjon om Koronavirus i disse dager. Vi har forsøkt å gjøre det enkelt for deg med en samlet oversikt over informasjon vi har fått fra våre produsenter om hvordan de håndterer Covid-19-situasjonen.

Ingen av våre produsenter rapporterer om endringer i drift eller levering av produkter. De tar selvfølgelig forbehold, og har de fleste av sine ansatte på hjemmekontor, men alle melder at de er klare til å hjelpe og gi råd virtuelt.

Du kan derfor trygt bestille produkter gjennom oss og få de levert selv på kort varsel.

Kemp

Slik det ser ut akkurat nå, sier Kemp at de ikke opplever utfordringer med leveranse av sine produkter eller tjenester. Systemene og infrastrukturen deres er robuste, og de har forberedt seg på utfordrende situasjoner.

Barracuda

Barracuda sier at de ikke forventer økt leveringstid eller produktutfordringer, slik det virker akkurat nå. De fortsetter å overvåke nett-trusler, inkludert phishing og andre cybersecurity-angrep relatert til Koronaviruset. Driften deres påvirkes ikke, da deres globale team er geografisk uavhengige. De har teknologi og samarbeidsverktøy som sikrer at virksomheten kjører som tilnærmet normalt.

Rapid7

Rapid7 opplyser at de er i full drift. De følger WHO og andre folkehelseorganisasjoner for oppdateringer og har innført en ekstern arbeidsmodell for sine ansatte. Hjemmekontor sikrer at Rapid7s ansatte kan fortsette å kommunisere og samarbeide med deg, uansett hvor du er.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til levering af produkter, hvordan vi håndterer Covid-19 eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Alle vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig fra hjemmekontoret.

Hvis du udfylder formularen, vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 4810 8000.