Nyhet

Ivanti utnevner SEC DATACOM som ny nordisk distributør

Pressemelding
Vi har styrket vår portefølje ytterligere med "Unified IT"-løsninger fra den amerikanske teknologiprodusenten Ivanti. Med denne avtalen distribuerer SEC DATACOM nå hele Ivantis produktportefølje.

Delta i "Ivanti Interchange Unplugged"
SEC DATACOM vil også være til stede på "Ivanti Interchange Unplugged" i København 22. oktober, i Stockholm 23. oktober og i Oslo 24. oktober. Les mer og meld deg på nedenfor.

Pressemelding

Ivanti og SEC DATACOM inngår nytt nordisk samarbeid

Den amerikanske teknologiprodusenten Ivanti har nettopp valgt SEC DATACOM som ny distributør av sine produkter og løsninger i Norden.

København, 1. oktober 2019 – Ivanti, som under uttrykket «Unified IT» leverer en komplett portefølje av løsninger som på tvers av teknologier forenkler både ledelse og drift av digitale arbeidsplasser og endepunkter, har utnevnt SEC DATACOM som ny distribusjonspartner i Norden.

“Ivanti gleder seg over samarbeidet med SEC DATACOM som ny distribusjonspartner av Ivantis samlede produktportefølje,” sier Pierre Blom, Channel Manager hos Ivanti Nordic. Han fortsetter: “Ivanti har gjennom de siste årene investert i å styrke salgsorganisasjonen som dekker Danmark, Norge, Finland og Sverige, og med et voksende kanalpartnernettverk og en økt etterspørsel etter Ivantis Unified IT-løsninger forventer vi at partnerskapet med SEC DATACOM vil trappe opp vår ekspansjon i Norden”. Også hos SEC DATACOM er det begeistring over det nye samarbeidet. “Vi er overbevist om at Ivantis «Unified IT»-portefølje med løsninger som automatiserer og forenkler driften av endepunkter (PC-er, Mac-er, arbeidsstasjoner, servere osv.), vil styrke SEC DATACOMs eksisterende portefølje ytterligere og komplettere vår kjernefilosofi innen distribusjon, som er å levere verdibaserte tjenester til våre mange lokale systemintegratorer og MSP-partnere i Danmark, Sverige, Norge og Finland,” uttaler Lars Zinglersen, grunnlegger og administrerende direktør for SEC DATACOM.

Distribusjonsavtalen trer i kraft 1. oktober 2019 – fra denne datoen distribuerer SEC DATACOM hele Ivanti-produktporteføljen. SEC DATACOM vil være til stede på Ivanti Interchange Unplugged i København 22. oktober, i Stockholm 23. oktober og i Oslo 24. oktober.

For ytterligere informasjon
Kurt Svenson, Marketing Director, Ivanti
Telefon: +45 2274 7461
E-mail: Kurt.svenson@ivanti.com

Lasse Skovgaard Tellerup, CSO & CMO, SEC DATACOM A/S
Telefon: +45 4810 8023
E-mail: lasset@secdatacom.dk

Ivanti Interchange Nordics

Bli med på Ivantis årlige konferanse «Interchange», som retter seg mot partnere og sluttkunder.

På Interchange vil du blant annet få konkrete eksempler på hvordan du kan effektivisere driften av endepunkter ved hjelp av automasjon.

SEC DATACOM vil naturligvis også være representert på «Ivanti Interchange Unplugged» i København,  i Stockholm og Oslo.

>>> Se hele programmet og meld deg på via linken under.