Nyhet

SEC DATACOM utvider med tre nyansettelser før sommeren

Med tre nyansettelser kommer SEC DATACOM til å styrke teamet på flere områder, blant annet i forhold til server/lagring og unified communications.

Juni 2019

I juni måned utvider SEC DATACOM med tre nyansettelser. Jørn Levi Østby, Country Manager for SEC DATACOM Norge uttaler, at han gleder seg til å ønske de nyansatte velkommen og å få mer fokus på sentrale områder.

Med Dell EMC-distribusjonskontrakten på plass og sammenslåingen av Polycom og Plantronics, går vi spennende tider i møte som krever flere ressurser.
- Jørn Levi Østby, Country Manager -

Les mer nedenfor om hvem vi har fått gleden av å ønske velkommen og hva de kommer til å bidra med fremover.

Jul Johansen blir Business Unit Director, Data Center

Jul Johansen kommer til å drive Dell EMC forretningen fremover, og med sine mange års erfaring innenfor det norske markedet for servere og lagringsprodukter er vi sikker på at Jul Johansen kommer til å kunne bidra på mange fronter.

Rune Andre Svendsen blir Partner Account Manager innenfor UC

Rune Andre Svendsen blir en del av vårt UC team og kommer til å fokusere på våre partnere og forretningsutvikling i forhold til Poly – tidligere Polycom og Plantronics. Rune Andre Svendsen blir en viktig ressurs for våre partnere i forhold til veksten vi opplever innenfor UC området.

Fredrik Finsrud blir Office and Process Manager

Fredrik Finsrud kommer primært til å fungere som en Inside Sales ressurs, der han får ansvaret for kundeservice og prosess styring. Frederik Finsrud kommer også til å ta styring i forhold til å designe og implementere prosesser som er nødvendige i forhold til veksten vi opplever i øyeblikket.