Nettverk, Nyhet

WiFi som slår alle rekorder

Stabilt WiFi og en pålitelig trådløs forbindelse er en nødvendighet for alle bedrifter i dag, uansett størrelse. Ruckus kan tilby WiFi som opfyller alle krav, og som kan skaleres alt etter behov.

 

Ruckus Unleashed leverer markedets beste WiFi-opplevelse uten unødvendig kompleksitet. Teknologien krever ikke en IT-avdeling, installasjonen er fullført på få minutter, gir sterkere signaler, bedre dekning og mer stabil ytelse enn andre teknologier på markedet. I tillegg er Unleashed en billig løsning.

Les mer nedenfor om hvorfor du burde velge Ruckus Unleashed.

4 gode grunner til å velge Ruckus Unleashed
Installasjon på under 5 minutter

Start med å tenne Unleashed aksesspunktene, deretter:

  • Kobler du aksesspunktene dine via åpen SSID eller DNS
  • Du konfigurer et master aksesspunkt gjennom Unleashed Online Wizard
  • Da er din WiFi klar til bruk!
Enkel styring uansett hvor du er

Du kan administrere små Unleashed-nettverk over hele verden gjennom Unleashed-appen – selvfølgelig helt gratis. Appen har all viktig informasjon om nettverket ditt og du har tilgang til alle de administrative funksjonene og verktøyene som du trenger.

Lave omkostninger

Med Ruckus Unleashed trenger du ikke å investere i dyr hardware. Kontrolleren er innebygd i aksesspunkter, slik at du ikke trenger en ekstern kontroller. I tillegg trenger du ikke tilgangs lisenser eller spesiell kunnskap for installasjon og drift av nettverket.

Skalerbar!

Unleashed passer best til små og mellomstore bedrifter. Men hva skjer hvis organisasjonen din vokser? Det er ikke noe problem! Dine Unleashed aksesspunkter kan skaleres. Med Multi-Site Manager kan du enkelt legge til flere aksesspunkter når bedriften din vokser.

De mest innovative teknologiene på markedet
Beamflex+ - patentert antenne teknologi

BeamFlex + teknologi er annerledes enn konkurrentene, fordi de bruker aksesspunkter med integrerte antennepaneler for å lede signalene til den enkelte brukeren sin posisjon. Teknologien tilpasses automatisk til nettverksmiljøet og optimerer signalene for hver eneste enhet. Med Unleashed kan du derfor tilby bedre dekning enn de tradisjonelle aksesspunktene.

Channelfly - velger kanal helt automatisk

De fleste aksesspunkter kan bytte kanaler når den eksisterende tilkoblingen til en enhet blir overbelastet. Det som er unikt med Ruckus aksesspunktene er at de har ChannelFly som bruker spesialbygde algoritmer for å identifisere den beste kanalen før endringen skjer. Sammen med BeamFlex + kan Unleashed aksesspunktene levere optimert ytelse sammenlignet med andre.

SmartMesh - Selvopprettende og selvhelbredende

SmartMesh krever bare ett trykk på en knapp for å dekke hvert hjørne av området med pålitelig og stabil tilkobling. Du trenger ikke å bruke tid og penger på vanskelige dekningsprogrammer eller kabler for hvert eneste aksesspunkt. Bare marker “Zero Touch Mesh” i din Unleashed app, og dermed kobler du automatisk aksesspunktene. Hvis en lenke slutter å virke, reparerer den seg selv uten at du behøver å gjøre noe.