Unified Communications

Microsoft Teams videoløsninger fra Yealink

Yealink har en komplett pakke med video- og stemmeløsninger, som alle er sertifisert for Microsoft Teams. Vi har gjort det enkelt å finne den løsningen som best passer dine behov – enten det er for det veldig store møterommet eller til personlig bruk.

 

Fuld integrasjon til Microsoft Teams

Yealink er komplett integrert med Microsoft Teams, og gir et gjenkjennelig og intuitivt grensesnitt. Full kalenderintegrasjon med reservasjonene til møterommet, «one-touch to join», kontakter og proximity join gjør Teams Room Systems til de mest intuitive og brukervennlige møteromsystemer. Reserver rommet for Teams-møtet eller finn et ledig rom og flytt møtet fra den bærbare PC-en til møterommets Teams Room System. Skjerminnhold deles enkelt via Teams-klienten, trådløs USB-dongel eller HDMI-inngang. Med løsninger for alt fra små fokusrom og «huddle rooms» til multikamerasystemer til auditorier og klasserom, kan Yealink dekke alle behov. Brukerne dine vil sette pris på brukervennligheten, den gode lyden og ikke minst video av høy kvalitet. Og med Yealink Device Management-plattformen har IT-avdelingen alltid oversikt og status på alle selskapets Teams Room System-møterom.

 

 

 

 

 

Løsninger for alle typer møterom.
For hjemmekontoret eller "huddle rooms".

VP59

Videotelefon med Microsoft Teams klient.

For hjemmekontoret eller "huddle rooms".

VC210

Microsoft Teams Collaboration Bar til de små “huddle rooms” eller hjemmekontoret.

For mindre møterom

MVC300II

Full Microsoft Teams Room-opplevelse med betjening via 8-tommers berøringsskjerm.

MVC400 er den ideelle løsningen for møterom med plass til 6-8 personer.

Yealink MVC400II er utviklet spesielt for Microsoft Teams Rooms System, og gir et gjenkjennelig og intuitivt grensesnitt som betjenes via en 8 “berøringsskjerm.

For det mellomstore møterommet

MVC500II

De mellomstore møterommene. Full Microsoft Teams Room-opplevelse.

For det større møterommet

MVC800II

Det store møterommet. Full Microsoft Teams Room-opplevelse.

Det veldig store møterommet

MVC900II

MVC 900 er den perfekte løsningen for f.eks. auditorier og klasserom.

Til hjemmekontoret eller "huddle rooms".

Yealink VP59

Med en stor 8-tommers skjerm, HD-kamera og ekstern skjermtilkobling, vil denne videotelefonen gjøre det bra både på skrivebordet og i det lille «huddle room». Kameraet er koblet til via en av de to USB-portene og kan derfor enkelt overføres til en ekstern skjerm koblet til telefonens HDMI-utgang. Den ekstra USB-porten gjør det også mulig å koble til en CP900-speakerphone for en bedre møteopplevelse. Selvfølgelig kan USB-porten også brukes til å koble til headset. VP59 er Android-basert med Microsoft Teams-klient og vil derfor gi hele Teams-opplevelsen med rask tilgang til kalendermøter og alle dine favorittkontakter.

 • 8” touchskærm (1280 x 800)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • Indbygget Bluetooth og 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • 2x USB-port til kamera, headset, speakerphone.
 • 1x HDMI-out
 • PoE-forsynet
 • 2x gigabit ethernet switch
 • Android based

Yealink VC210

raskeste og enkleste måten å få et always-on Microsoft Teams-møterom opp og gå. 4k-kamera med vidvinkel og auto-framing sikrer at fokus alltid er på møtedeltakerne. Leveres via PoE, slik at du ikke trenger å bekymre deg for eksterne strømforsyninger, og støtter også bruk av berøringsskjerm via USB-port for å gjøre betjeningen så enkel og intuitiv som mulig. I tillegg er en CP900-speakerphone inkludert, slik at mikrofonen føres ut til møtebordet for optimal lydopplevelse. VC210 er Android-basert med Microsoft Teams-klienten til collaboration bars. Fjernkontroll og 230V PSU inkludert.

 • 4K kamera med 120-grader objektiv
 • Noise supression
 • 1x HDMI-out (understøtter CEC)
 • 2x USB-porte
 • 1x line-out
 • Indbygget Bluetooth og 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • PoE-forsynet
 • 1x 10/100Mbit ethernet port

Yealink MVC300II

MVC 300 er den ideelle løsningen for de små fokusrommene og «huddle rooms». Full Microsoft Teams Room-opplevelse med betjening via 8-tommers berøringsskjerm med 3,5 mm mini-jack for headset. 4k-kamera med 120-graders objektiv og auto-framing sikrer at fokus alltid er på møtedeltakerne. En CP900-speakerphone tar høyttaler og mikrofon ut til møtebordet for en optimal lydopplevelse. Innhold på skjermen kan enkelt deles trådløst via Teams-klienten og USB-dongel, eller du kan velge å dele via HDMI-kabel. PC-en som kjører systemet er en MCoreC Mini-PC. Den kan monteres bak skjermen på møterommet med den medfølgende veggbraketten – eller der det passer best. På denne måten unngås unødvendige kabler på møtebordet, og du unngår også støy fra PC-en.

For det mindre møterommet er MVC400 den ideelle løsningen. Fullstendig Microsoft Teams-romopplevelse med betjening via 8-tommers berøringsskjerm med 3,5 mm mini-jack for headset.. En videoplanke med 4K-kamera, 133-graders linse og automatisk innramming sørger for at det alltid er fokus på møtedeltakerne. Videplanken har en innebygd høyttaler og mikrofon for en optimal lydopplevelse. Skjerminnhold kan enkelt deles trådløst via Teams-klienten og USB-dongelen, eller du kan velge å dele via USB-C- eller HDMI-kabel. PC-en som driver systemet er en MCore Mini-PC, som kan monteres bak møteromsskjermen med den medfølgende veggbraketten – eller hvor den nå passer i forhold til installasjonen. Dette unngår unødvendig mange kabler på møtebordet, og unngår også støy fra PC-en.

Yealink MVC500II

MVC 500 er den perfekte løsning for mellomstore møterom (6–8 personer). Full Microsoft Teams Room-opplevelse med betjening via 8-tommers berøringsskjerm. Pan/tilt/zoom-kamera med 5x optisk zoom lar brukerne selv kontrollere hva som skal være i fokus, takket være den spesielle Yealink Room Control-plugin-modulen på berøringspanelet. For å sikre at alle blir hørt klart og tydelig kan systemet leveres med opptil 4 kablede eller 4 trådløse bordmikrofoner. Soundbar er også inkludert. Innhold på skjermen kan enkelt deles trådløst via Teams-klienten og USB-dongel, eller du kan velge å dele via HDMI-kabel. PC-en som kjører systemet er en MCore Mini-PC. Den kan monteres bak skjermen på møterommet med den medfølgende veggbraketten eller der det passer best. På denne måten unngås unødvendige kabler på møtebordet, og du unngår også støy fra PC-en.

Yealink MVC800II

MVC 800 er den perfekte løsningen for store møterom (6–12 personer). Full Microsoft Teams Room-opplevelse med betjening via 8-tommers berøringsskjerm. Pan/tilt/zoom-kamera med 12x optisk zoom lar brukerne selv kontrollere hva som skal være i fokus, takket være den spesielle Yealink Room Control-plugin-modulen på berøringspanelet. For å sikre at alle blir hørt klart og tydelig kan systemet leveres med opptil 6 kablede eller 4 trådløse bordmikrofoner. Soundbar er også inkludert. Innhold på skjermen kan enkelt deles trådløst via Teams-klienten og USB-dongel, eller du kan velge å dele via HDMI-kabel. PC-en som kjører systemet er en MCoreeC Mini-PC. Den kan monteres bak skjermen på møterommet med den medfølgende veggbraketten eller der det passer best. På denne måten unngås unødvendige kabler på møtebordet, og du unngår også støy fra PC-en.

Yealink MVC900II

MVC 900 er den perfekte løsningen for auditorier og klasserom. Full Microsoft Teams Room-opplevelse med betjening via 8-tommers berøringsskjerm. Opptil 9 pan/tilt/zoom-kameraer med 12x optisk zoom lar brukerne selv kontrollere hva som skal være i fokus, uansett hvor i rommet det er. Takket være den spesielle Yealink Room Control-plugin-modulen på berøringspanelet kan brukeren selv kontrollere hva som skal være i fokus. For å sikre at alle blir hørt klart og tydelig kan systemet leveres med opptil 6 kablede bordmikrofoner eller kobles til et eksternt mikrofonsystem via RCA-kontakter. Soundbar er også inkludert. Innhold på skjermen kan enkelt deles trådløst via Teams-klienten og USB-dongel, eller du kan velge å dele via HDMI-kabel. PC-en som kjører systemet er en MCore Mini-PC. Den kan monteres bak skjermen på møterommet med den medfølgende veggbraketten eller der det passer best.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Yealink, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er klare til å svare på veldig tekniske spørsmål, pris- og leveringshenvendelser eller til å møte deg for et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.