Partner

Trellix

Trellix vet mer om cybertrusler enn noen andre

Trellix vet mer om cybertrusler enn noen andre

Gjennom oppkjøpet av FireEye, er SEC DATACOM nå også i stand til å tilby salg og rådgivning rundt Trellix’ portefølje. I tillegg til FireEye er McAfee også en del av Trellix.

Trellix

Samlet leverer Trellix maskinvare, programvare og tjenester for å forebygge og oppdage angrep på cybersikkerhet, beskytte mot skadelig programvare og analysere IT-sikkerhetsrisikoer.

En ny tilnærming til sikkerhet

For dynamiske trusler trengs beskyttelse som kan tilpasse seg. De cyberkriminelle blir stadig smartere, og det må sikkerheten din også bli.

Med Trellix får du en levende XDR-arkitektur som tilpasser seg trusselaktørenes hastighet og leverer avanserte cybertrusselinnsikter. Trellix har en ny tilnærming til sikkerhet og gir alle i organisasjonen den tryggheten som det gir å være sikrere, hver dag.

Trellix-plattformen
Reduser verdien av tid, omkostninger, kompleksitet og risiko med bransjens mest omfattende, åpne og integrerte cybersikkerhetsplattform. Trellix leverer alt fra XDR-tjenester til markedsledende Threat Intelligence gjennom én samlet plattform.

 

 

 

Last ned Gartners Market Guide for Extended Detection and Response for 2023

Last ned Gartners Market Guide for Extended Detection and Response for 2023

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Trellix, kan du fylle ut skjemaet her. Vi er klare til å svare på krevende tekniske spørsmål, pris- og leveringshenvendelser eller til å ha et uforpliktende møte med deg om hvordan vi kan hjelpe deg.