Partner

Secureworks

Vi styrker sikkerheten – uten å sprenge budsjettet ditt for IT-sikkerhet

Med Secureworks får du tilgang til en omfattende pakke med IT-sikkerhetsløsninger og -tjenester – og uansett om du selger løsningene videre eller leverer profesjonelle tjenester, kan du dra nytte av den mangeårige erfaringen hos en av de ledende cybersikkerhetsaktørene i bransjen.

Mangel på IT-sikkerhetseksperter og et stadig voksende trussellandskap

De fleste fagfolk innen IT-sikkerhet er enige om at det er blitt mer utfordrende å oppdage og reagere på trusler i dag enn for bare to år siden. Avgjørende årsaker til dette er et større trussellandskap, en utvidet angrepsflate, for mange verktøyer å velge mellom og en generell mangel på sikkerhetsressurser. Alt dette løses av Secureworks med deres Taegis™ ManagedXDR-løsning.

.

Secureworks Taegis™ ManagedXDR er en fullstendig administrert IT-sikkerhetsløsning som leverer deteksjon og respons 24-7 gjennom en åpen plattform med en omfattende Threat Intel-løsning:

  • Reduser din risiko og beskytt dine kunders investeringer med en skreddersydd MDR-tilgang som er designet for å oppfylle behovene deres.
  • Få tilgang til sikkerhetseksperter på noen få sekunder gjennom direkte chat 24-7.
  • Få veiledningen du har bruk for, når du har bruk for den.
Bedre synlighet, mindre støy og hurtigere forsvar

Når du samarbeider med Secureworks får du tilgang til toppmoderne IT-sikkerhetsløsninger som vil gi deg og kundene dine:
Bedre synlighet: 98 % av Secureworks’ kunder opplever verdi innen 60 dager

  • Mindre støy og kompleksitet: 310 mrd. hendelser behandles daglig og 99,99 % av hendelsene løses av plattformen.
  • Hurtigere forsvar: Secureworks’ Security Operations Centers har gjennomgått over 3000 sertifiseringer.

Anerkjent av Forrester og IDC

Secureworks’ kombinasjon av prisvinnende XDR-programvare, erfaring med deteksjon og respons samt mer enn 20 års erfaring, er anerkjent innen bransjen. Secureworks nevnes bl.a. som en Strong Performer i The Forrester Wave: Managed Detection and Response fra 2023 og som en Leader i IDC MarketScape: U.S. Managed Detection.

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om Secureworks, kan du fylle ut dette skjemaet, og vi kontakter deg innen 24 timer.