Partner

Ruckus Networks

Det beste innen trådløse nettverk

Ruckus Networks har markedets mest innovative antenneteknologi. De fleste andre produsenter innenfor området bruker rundstråleantenner, mens har Ruckus Networks har stor suksess med bruk av deres adaptive antenneteknologi. Teknologien gjør det mulig for aksesspunktene å bruke interne antennepaneler for å lede signalene til individuelle klienter/brukere. Dette gir en helt annen ytelse enn den de "tradisjonelle" aksesspunktene leverer.

Bedre nettverk for alle typer installasjoner

Det finnes helt sikkert billigere løsninger enn Ruckus, men er det verdt det hvis det trådløse nettverket er ustabilt og tregt? Hvis kravene er et stabilt og raskt trådløst nettverk som enkelt kan skaleres fra få til flere hundre tusen brukere, så er Ruckus Wireless løsningen. 

En unik antenneteknologi kombinert med et intuitivt grensesnitt gjør Ruckus Wireless unik. Bedrifter, skoler, hoteller og andre vertikaler har allerede sett verdien. Vi hjelper gjerne med å finne norske referanser som kan dele sine erfaringer med Ruckus.

Nettverk
Ruckus er best - igjen!

Det er ingen hemmelighet at videotrafikk via. trådløst nettverk kan være en utfordring. En av pionerene i WiFi-teknologi, Divergent Dynamics, har testet fem forskjellige produsenters ytelse når det gjelder video streaming til 30-60 klienter. Ikke overraskende var Ruckus den eneste produsenten som kunne levere…

Kundecase
WiFi til 33.000 brukere, samtidig

Bella Center København er med sine 121.800 kvadratmeter og 48 faste møterom Skandinavias største messe- og konferansesenter.

I våren 2011 ble AC Hotel Bella Sky åpnet med 814 rom. Det ble tydelig at Bella Centers eksisterende WiFi-løsning ikke hadde nok kapasitet. Det nåværende nettverket, levert av Cisco, kunne bare støtte maksimalt 7.500 samtidige brukere, noe som tilsvarer 37,5% av Bella Centeret sin totale kapasitet. Under konferanser var Bella Center aksesspunktene ikke i stand til å takle belastningen. Samtidig var mange gjester på hotellet misfornøyd med en langsom og ustabil forbindelse. Ledelsen ved Bella Centeret ble raskt enige om at en alternativ løsning ville bli implementert raskt.

Les hele saken og se hvordan SEC DATACOM og Ruckus løste denne utfordringen for Bella Centeret

Gode grunner til å bli Ruckus forhandler

Det finnes mange gode grunner til å bli Ruckus forhandler hos SEC DATACOM:

 • Enestående teknologi og ytelse
  Markedets mest innovative antenneteknologi
 • Du differensierer deg fra konkurrentene
  Omfattende portefølje med tilleggstjenester som gir merverdi av investering
 • Attraktivt partnerprogram
  Vertikaltilpasset partnerprogram med gode marginer, case-beskyttelse, opplæring og markedsstøtte
 • Vi kan skape verdi for deg – i hele Norden
  Som Ruckus-forhandler hos SEC DATACOM har du alltid oss med på laget. Du kan få teknisk og kommersiell hjelp med pre-sale, logistikk, installasjon og support gjennom hele din salgsprosess.

Ruckus partner program

Kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Ruckus Networks. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER