Partner

Rapid7

IT-sikkerhet integrert i den daglige driften

Sårbarhedsadministration, user behaviour analytics, penetrationstest og mye mer.

Alle løsninger fra Rapid7 er strukturert rundt 3 nøkkelområder: Innsamling, prioritering og utbedring. Målet er å gjøre forståelse og videreformidling av meldingene enklere. Både InsightVM og Nexpose dekker de tre nøkkelområdene i den typiske livssyklusen for sårbarhetsadministrasjon. I stedet for å lære massevis av funksjoner, prøver de å skape en ramme for samtalen med kundene om hvordan de samler inn data, hvordan de prioriterer dem og hvordan de utbedrer sårbarheter.

IT-sikkerhetseksperter bruker ofte mye tid på å undersøke organisasjoners nettverk for å forstå de forskjellige risikofaktorene og hvor de kommer fra. Hackere ser på saken fra en annen vinkel – de ønsker å finne ut hvordan de enklest kan infiltrere organisasjoner. Rapid7’s Sonar-teknologi gjennomfører brede undersøkelser av internett på tvers av tjenester og protokoller for at få innsikt i den globale sårbarhetseksponeringen.

Et raskt innblikk i Rapid7's InsightIDR

InsightIDR kombinerer User Behaviour Analytics, Endpoint Detection og automatiserte «feller» for å oppdage og stoppe angrep fra ubudne gjester tidlig før kritiske funksjoner hos kunden rammes. Hver alarm starter automatisk en undersøkelse av alle «bemerkelsesverdige» hendelser relatert til implementerte aktiva og brukere. Dette gir lynraskt kontekst som er nødvendig for å forstå hendelsen før og etter en alarm, slik at kunden kan validere og prioritere undersøkelsen. Med SIEM-mulighetene i InsightIDR er det lettere å foreta søk på tvers av logger.

Et raskt innblikk i Rapid7's Insight Vulnerability Management

InsightVM er en dypere integrasjon av Rapid7’s Nexpose Vulnerability Management Technology i Insight-plattformen. InsightVM leverer direkte sårbarhetsadministrasjon og analyser, herunder live instrumentbord, agenter og arbeidsflyter relatert til utbedring. InsightVM skanner hele nettverket for sikkerhetssårbarheter og hjelper organisasjonen med å prioritere hvilke sårbarheter som er mest kritisk. Organisasjonen blir dermed i stand til å få frem riktig informasjon til riktige personer, slik at sårbarhetene raskt kan lukkes.

Kontakt

 

Hvis du har noen spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Rapid7, er det bare å ta kontakt med oss. Vi sitter klar til å svare på tunge tekniske spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller til å ta et møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Tlf.:        +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no