Plantronics Headset kampanjer

Her kan du finne gjeldende kampanjepriser for utvalgte Plantronics headset. Alle priser er forhandlerpriser og gjelder kun for registrerte Poly Plantronics-partnere.

 Plantronics Headset

Aktuelle kampanjer
VOYAGER FOCUS UC

Stereo Bluetooth headset med Active Noise Canceling (ANC)

Hold fokus på samtalen din og unngå interferens fra omgivelsene dine med avansert teknologi for aktivt å redusere støy så vel som livsnødvendige steroider. Kan kobles til både mobiltelefon og PC med den medfølgende USB-A Bluetooth-dongelen og lades via det medfølgende stativet eller USB-kabelen. Sertifisert for Microsoft Skype for Business og leveres med en bag for transport og lagring.

Varenr.: 202652-02

Også tilgjengelig for USB-C og uten inkludert ladestativ.

Kr. 1.305,-
VOYAGER 8200 UC

Stereo Bluetooth-headset med aktiv støyredusering (ANC)

Uansett hvor du jobber eller blir, kan støy være forstyrrende. Enten i et åpent kontormiljø, et overfylt fly eller på toget, Voyager 8200 UC lar deg ringe eller høre på musikk uten å ødelegge opplevelsen. Kan kobles til både mobiltelefon og PC med den medfølgende USB-A Bluetooth-dongelen og lades via den medfølgende USB-kabelen. En hendig veske for oppbevaring av ladekabel og beskyttelse av hodetelefoner under transport er også inkludert.

Varenr.: 208769-01

Også tilgjengelig for USB-C

Kr. 1.757,-
VOYAGER 6200 UC

Bluetooth-kjedehodetelefoner med ørepropper

Voyager 6200 UC er et Bluetooth-kragehodesett med allsidig bruk både i og utenfor kontoret. Fungerer bra som headset når du jobber hjemme, mens du er på farten eller trenger å “bli med en lytter” for en konferansesamtale uten å stenge omgivelsene helt. Lades via medfølgende kabel og leveres med bag for transport og lagring.

Varenr.: 208748-01

Også tilgjengelig for USB

Kr. 1.305,-
CALISTO 5200

Bærbar høyttalertelefon.

Calisto 5200 er en bærbar, personlig høyttalertelefon designet for allsidig bruk. Enten det er fordi du trenger en enkel konferanseenhet på kontoret når du er hjemme eller deltar på et online møte fra PC-en, vil Calisto 5200 alltid gi deg god lyd. Mikrofonens 360˚-dekning sikrer at meldingen din når de andre deltakerne i samtalen eller online-møtet. Kobles til via USB-A eller 3,5 mm-kontakt og kommer med en praktisk veske for lagring og transport.

Varenr.: 210902-01

Også tilgjengelig for USB-C

Kr. 699,-
SAVI 8220

Trådløst stereo DECT-headset med Active Noise Cancelling (ANC)

Gjør hver samtale fullstendig klar og tydelig, og lukk støyen med Active Noise Cancelling. Spesielt anbefalt der mange hodesett brukes. Kan brukes til PC via USB-A-tilkobling eller mobiltelefon via Bluetooth takket være den medfølgende ladestasjonen, som også fungerer som en DECT-base for headsettet.

Varenr.: 207326-02

Finnes også i mono.

Kr. 1.999,-

Fant du ikke det du lette etter?

Ovennevnte er noen av de mest populære Plantronics-headsetene. Plantronics har et bredt spekter og vi kan alltid hjelpe deg med å finne det produktet som passer dine behov. Fyll ut skjemaet eller kontakt oss på tlf. 2140 2700 så kontakter vi deg innen 24 timer.