Partner

MobileIron

Sikkerhet og administrasjon av smartphones og tablets

MobileIron er markedsledende innenfor Mobile Device Management, dvs. administrasjon av smartphones og tablets.

MobileIron utmerker seg med utrolig sterk IOS understøttelse

MobileIrons løsning består av en administrativ del og en selvbetjeningsportal som er basert på to servere som kan være enten fysiske appliance bokser eller virtuelle VMWare-apparatinnretninger.

Den ene serveren “Sentry” fungerer som en postproxy samt dokumenthåndteringssystem som er utviklet som en DLP-løsning basert på Microsoft Sharepoint. Sentry sikrer at kun godkjente enheter kan få tilgang til postserveren.
Den andre serveren “VSP” kommuniserer med det nettbaserte styringsverktøyet eller via en iPad-applikasjon.

MobileIron skiller seg ut fra andre leverandører fordi de har en ekstrem sterk iOS (Apple) support, inkludert bedriftsappbutikk der private apper kan implementeres hos ansatte.

Mulighetene med MobileIron er mere enn “bare” administrasjon, sletting og plassering av enheter. Her er det også muligheter for flere nettverksrelaterte oppgaver så som distribusjon av sertifikater og levering av for eksempel WIFI-innstillinger på individuelle enheter.

Kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med MobileIron. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER