Partner

Juniper networks

Nettverksteknologi med fokus på automatisering, skalerbarhet og åpne standarder

Juniper hjelper deg med å optimere noe av det viktigste i norske bedrifters infrastruktur, nemlig nettverket

En av forutsetningene for en effektiv IT-infrastruktur er et stabilt, sikkert og raskt nettverk som kan skaleres i forhold til datatrafikken.

Juniper Networks er ledende innenfor nettverksløsninger. Med Juniper kan du få løsninger på tvers av routing, switching og sikkerhet. Løsningene adresserer nettverkskrav fra globale tjenesteleverandører, nasjonale myndigheter, forsknings- og offentlige organisasjoner.

Med Juniper og SEC DATACOM på laget, kan du få teknisk og kommersiell hjelp med pre-sale, logistikk, installasjon og support gjennom hele salgsprosessen.

 

LØSNINGER

Junipers egen sikkerhetsplattform - SDSN

Med SDSN er du et skritt foran cyberkriminelle. Software-Defined Secure Network (SDSN) er Juniper's sikkerhetsplattform som integrerer, sentraliserer og automatiserer sikkerhet. SDSN oppdager og reagerer automatisk på sikkerhetstrusler, der det gjelder å ikke behandle truslene som angrep på en enkelt enhet, men et helt økosystem.

Virtuelle plattformer til datasenter og cloud-tjenesteleverandørene

Network Functions Virtualization (NFV) er en cloud og virtualiserings teknologi som gjør at nettverksservices kan skaleres og automatiseres. NFV fjerner unødvendige manuelle prosesser og gjør dermed at tjenester kan bli levert «on demand». Med NFV blir det lettere for leverandører å levere ytelser raskt og effektivt etter kundenes behov.

Nettverkssikkerhet i skyen - Juniper Networks Unite

Ta tak i de nettverksmessige utfordringene i ditt datacenter.
Når man designer og drifter et datacenter, er det viktig at nettverket ikke er for komplekst, at driftsomkostningene ikke er for høye, og at nettverket er sikkert. Mange bedrifter legger nettverket sitt i skyen, som også gir bedriftene utfordringer i forhold til sikkerhet. Juniper Networks Unite Enterprise Architecture gir et simpelt, automatisert og sikkert design for å bygge og administrere nettverk i skyen.

JumpStart Junos

Bli klokere på Junos - Junipers eget operative system.
Meld deg på Juniper JumpStart Junos interaktive webinar. Her får du gode tips og triks til å komme i gang med det det fleksible og brukervennelige Junos OS.

Kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Juniper. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon:  +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER