Partner

FireEye

The intelligence-led security company

FireEye vet mere om cybertrusler enn noen andre

SEC DataCom har distribuert FireEye siden 2012, og har derfor vært med fra starten. Vi så øyeblikkelig et stort potensiale i bedriften da de introduserte et nytt sikkerhetslag, som ikke hadde blitt adressert før. FireEye var den første som kommersialiserte og automatiserer et sandbox-miljø som kan fange opp mistenkelige filer og etterligne dem i et sikkert miljø. På den måten kunne FireEye identifisere ukjente trusler – såkalte dag-0 sårbarheter. I dag er FireEye et globalt selskap og er anerkjent av flere institutter som en av de mest talentfulle seskapene innenfor avansert it-sikkerhet.

 

Gjennom noen strategiske oppkjøp har FireEye gjort sin ledende stilling i markedet permanent. FireEye har en strategi som i utgangspunktet betyr at teknologi alene ikke er nok til å bekjempe cyberangrep. Det er en kombinasjon av hands-on ekspertise levert av Mandiant, eid av FireEye, samt intelligens levert av iSightPartners også eid av FireEye. FireEye tilbyr også en hybridmodell der du kan outsource hele eller deler av SOC til FireEye.

SEC DATACOM distribuerer FireEye i hele Norden.

Les mere om FireEye her: https://www.fireeye.com

 

M-Trends 2019 rapport

Utforsk de nyeste og beste trendene som går opp mot dagens it-trusler, basert på Mandiants studie av de mest vellykkede cyberangrepene i det siste året.

Kontakt

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med FireEye. Vi er klare til å svare på alle spørsmål, pris- og leveringsforespørsler eller avtale et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.

Telefon: +47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no

SE HVEM VI ER