Partner

Extreme Networks

.

A Leader in the Gartner Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN

Extreme Networks er posisjonert som ledende innenfor deres forretningsområder på switching og wireless produkter i Gartners Magic Quadrant. Les mer og download rapport nedenfor.

Med oppkjøpet av Aerohive Networks har Extreme Networks også tatt et stort skritt mot Cloud Management – løsningen bygger på Aerohives 4. generasjons cloud plattform, som er helt i front med den nyeste teknologien.

ExtremeCloud ™ IQ – Network Automation, Insight og Assurance

ExtremeCloud ™ IQ hjelper organisasjoner med å automatisere end-to-end, edge-to-DC-nettverksdrift, skape nye analyser, skalere hurtigere og sikre og optimere sluttbruker- og applikasjons-opplevelsen. ExtremeCloud ™ IQ er utviklet for å effektivisere ethvert nettverk fra distribusjon til vedlikehold og er bygget med  “folk” i tankene – slik at løsningen skal hjelpe IT og forretningen med å fokusere på hva som virkelig er viktig for dem i stedet for å håndtere tidkrevende driftsoppgaver.

Les mer om ExtremeCloud ™ IQ

Extreme Fabric Connect – en ny måte å skape det beste nettverket på

Moderne organisasjoner krever smidighet, skalerbar og enkel tilkobling samt sterk nettverkssikkerhet, men uten kompleksiteten i ”tradisjonelle” nettverksløsninger. Fabric Connect ( basert på en forbedret versjon av Shortest Path Bridging/IEE 802. 1 aq) representerer en ny måte å designe, bygge og operere på i nettverk. En løsning som gir enkelhet og smidighet samtidig som den gir sterkere sikkerhet og stabilitet.

Les mer om Fabric Connect

Les mer om...
Extreme Networks kåret til "Leader" av Gartner

For andre året på rad er Extreme Networks blitt kåret til “Leader” i Gartners 2019 Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. Gartner anerkjenner Extreme Networks for deres ‘modige’ visjon og deres evne til å utføre.

Extreme Network abonnement

Med Extreme Network abonnement kan alle kunder få maksimal fleksibilitet, ingen restriktive vilkår og en håndterbar månedlig abonnementssats.

Hva er 802.11ax (Wi Fi 6)?

Les Extremes artikkel, som dekker hva 802.11ax-standarden er, og svarer på noen av de “vanligste” spørsmål om den nye standarden for Wi-Fi, samt dens funksjoner

Kjøp Extreme på eShop

Du kan bestille Extremes produkter samt abonnement på vår eShop.
Husk å logge inn for å se priser.

Vil du vite mer?

Hvis du vil ha mer informasjon om Extreme Networks, fyll ut skjemaet her. Vi kontakter deg innen 24 timer.