Partner

Armis

Sikrer unmanaged og IoT enheter

Den ledende sikkerhetsplattformen for agentløse enheter og IoT-devices.

Noen av de største virksomheter i verden har tillit til Armis’s realtid og kontinuerlig beskyttelse og for å kunne se og kontrollere alle administrerte, ikke administrerte, enheter hvor det ikke er mulig å installere en agent samt IoT-enheter. F.eks. tradisjonelle enheter som bærbare computere og smartphones til nye smarte enheter som smart TV, webkameraer, overvåkningskameraer, printere, HVAC-systemer, industrielle styresystemer, PLC’er samt medisinsk utstyr med mer.

Armis leverer passiv og uovertruffen oversikt over alle aktiver i nettverket samt risikostyring, detektion og respons. Kjernen i plattformen er deres “Armis Device Knowledgebase” som er verdens største Cloudbaserte, “crowd-sourced” kunnskapsdatabase i forhold til enheters adferd. Pt. kjenner kunnskapsdatabasen adferd på mer enn 230 millioner enheter, og det antallet vokser daglig.

Armis følger en enhets adferd, forbindelser og historikk, og lar Armis sammenligne realtidsadferd på enheten med en ”kjent god” baseline for herved å identifisere overtredelser av politikk, mis-konfigurasjoner eller unormal oppførsel. Når en enhet handler mistenkelig eller ondsinnet, kan Armis avbryte forbindelsen eller sette denne i karantene.

 

Armis knowledge database

Vi er klare for å hjelpe deg!

Hos SEC DATACOM er vi stolte av vårt Nordiske samarbeid med Armis! Det betyr også, at vi har satt oss veldig godt inn i deres plattform. Vi har i all beskjedenhet et sterkt teknisk og forretningsmessigt know-how. Det betyr, at du kan jobbe sammen med en rekke mennesker, som kan hjelpe deg gjennom hele eller deler av salgsprosessen – så som:

  • Teknisk presale
  • Design, installasjoner og konfigurasjoner
  • Deltagelse på møter sammen med deg og dine kunder
  • Marketing services, som kan hjelpe med til å skape etterspørsel til din forretning samt co-finansiering til aktiviteter.

Agentless Device Security

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål, eller ønsker ytterligere informasjon om Armis så fyll ut feltene, og vi kontakter deg senest neste arbeidsdag. Du er også altid velkommen på tlf. +47 2140 2700 eller info@secdatacom.no