Partner

Alta Labs

Nettverksløsninger i verdensklasse

Nettverksteknologi drevet av egenutviklet programvare og unikt maskinvaredesign

Alta Labs er en relativt ny nettverksprodusent som ble grunnlagt i 2022. Alle grunnleggerne av Alta Labs er bransjefolk med omfattende og bred erfaring innen design av maskinvare og programvare.

En av de store fordelene med Alta Labs er at deres nettverksteknologi drives av egenutviklet programvare og unik maskinvaredesign.

I tillegg til å levere aksesspunkter og svitsjer med svært høy ytelse, tilbyr de et skybasert administrasjonssystem for enkel og effektiv administrasjon av hele nettverket.

Nedenfor kan du lese mer om aksesspunkter, svitsjer og det skybaserte administrasjonssystemet.

Produkter og tjenester:
Aksesspunkter

Wi-Fi 6 med Wi-Fi 7-fordeler:

AP6-Pro er designet på en ny Wi-Fi 6-nettverksplattform fra Qualcomm® med dual-band, som kan håndtere seks strømmer. AP6-Pro har 4096 QAM, en av hovedfunksjonene i Wi-Fi 7, som gir en samlet Wi-Fi-kapasitet på 6,3 Gbps.

Svitsjer

Alta Labs tilbyr en rekke PoE+ Gigabit-svitsjer som er utviklet for å dekke forskjellige behov, helt fra større IT-miljøer til små kontorer og hjemmekontorer.

.

Cloud Management

Intuitiv og effektiv administrasjon av hele nettverket med skybasert administrasjonsløsning.

Mobil app

Kontroller og konfigurer nettverket med mobil eller nettbrett.

Bestill i vår eSHOP

I nettbutikken vår finner du priser, lagerbeholdning og spesifikasjoner – og samtidig kan du enkelt bestille produkter fra Alta Labs.

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker mer informasjon om Alta Labs, kan du fylle ut skjemaet, så kontakter vi deg senest neste arbeidsdag.