Nyhet, Unified Communications

Opplev IS/Flex hos SEC DATACOM

RealPresence Immersive Studio Flex er Polycoms banebrytende videokonferansesystem - og vi kan love at det er alt annet enn tradisjonelt. Med Polycoms 3D-stemme teknologi, får du video av høy kvalitet som blir kommunisert klart og tydelig. I tillegg integreres det med ditt eksisterende arbeidsmiljø uten problemer og kan tilpasses den nøyaktige størrelsen på rommet som du vil ha det i.

Alt dette kan du nå oppleve hos oss i Oslo. Ønsker du en demonstrasjon av IS/Flex eller vil du vise løsningen til en av kundene dine? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

 

Med IS/Flex tar Polycom immersive løsninger til et helt nytt nivå, der alle detaljer er tatt i betraktning, og sammen gir en eksklusiv og unik møte opplevelse. Polycom er derfor et opplagt valg når det gjelder fleksible Immersive-løsninger. SEC DATACOM har i en årrekke jobbet tett med Polycom, og vi er selvfølgelig med deg hele veien fra rådgivning til installasjon og teknisk support.

Du kan lese tekniske spesifikasjoner for IS/Flex her. For å kontakte oss angående demo, klikk på “din kontakt” i højre hjørne.

3 gode grunner til å velge IS/Flex
Video i høy kvalitet

4K videokvalitet på 65 tommer tynne skjermdisplayer kombinert med Polycoms avanserte teknologi, og gir deg en god videoopplevelse hver gang. Du får følelsen av at alle deltakerne i møtet er i samme rom og kvaliteten er den samme uansett størrelse.

Lyd i høy kvalitet

Med Polycoms 3D-stemme teknologi kan du høre alle deltakere høyt og tydelig. Det er lett å høre nøyaktig hvem som snakker, selv om flere snakker på samme tid. Mikrofonene fjerner også distraherende bakgrunnsstøy.

Deling av innhold uten problemer

Du kan enkelt bruke din egen bærbar eller mobil til å dele innhold. Du kan redigere i presentasjoner, dokumenter og lignende med en gang!