Unified Communications

Siste nyhet fra Poly: Studio X30 og Studio X50

Polys AI-teknologi gir en bedre opplevelse under videokonferanser

Du er sikkert kjent med problemene med bakgrunnsstøy på videokonferanser. For eksempel knatrende lyd fra et tastatur, klikklyder fra en kulepenn og knitring fra et sukkertøypapir. Alt dette er elementer som kan være forstyrrende under en videokonferanse.

Både X30 og X50 er utstyrt med den patenterte NoiceBlock, slik at du unngår plagsom bakgrunnsstøy. Samtidig er du garantert en skarp bildeopplevelse.

Poly Studio X30 og Studio X50


Få optimal kvalitet på videokonferansen med Polys AI-teknologi
Poly har nettopp lansert sine nye Poly Studio X30 og Studio X50. De er bygget på Poly MeetingAI, som eliminerer forstyrrende lyder og forbedrer videokonferanseopplevelsen.

AI (Artificial Intelligence)-teknologien sikrer at man faktisk ser ansiktene til de andre deltagerne, gir god oversikt over omgivelsene som personene befinner seg i, og bidrar derfor til å optimaliserer hele møteopplevelsen.

Unngå brysomme kabler med Poly TC8 touch-kontroller
Poly annonserer i tillegg den nye Poly TC8 touch-kontrolleren med integrert Zoom Rooms-grensesnitt og høy ytelse. Med PoE er det ikke nødvendig å trekke mer enn én kabel til bordet for å koble til videoplanken.

 

 

 


Polys AI-teknologi eliminerer forstyrrende støy
Acoustic Fence- og Poly NoiseBlock AI-teknologien sørger for å fjerne bakgrunnsstøy og sikrer det viktigste – nemlig at du hører hva som blir sagt på videokonferansen.

Kompatibel med nesten alle plattformer

Funktioner Poly StudioX Version3

Studio X30 sammenlignet med Studio X50

Poly Studio X30 er optimal til små møterom, støtter 4K Ultra HD-video og har innebygd trådløs skjermdeling – alt i en kompakt design.

Poly Studio X50 gir en bedre konferanseopplevelse i mellomstore møterom med flere mikrofoner og høyttalere, og kan kobles til to skjermer.

Poly Studio X30 versus Poly Studio X50 Poly Studio X30 Poly Studio X50
Native Zoom Interface (Zoom Mode) X X
H.323 / SIP (Poly Video Mode) X X
4K camera with automatic framing and tracking X X
NoiseBlockAI X X
Wireless Content Sharing X X
Number of Speakers 1 (mono) 2 (stereo)
Poly TC8 available for easy touch control X X
Monitors Supported 1 2
Recommended number of participants Up to 6 Up to 10
Camera Zoom 4x 5x

Poly NFR-program.

Demoprodukter til nedsatt pris

En kundedemo er et fantastisk verktøy i salgsarbeidet. Når potensielle kunder får mulighet til å se og ta på produktet, blir de ofte overbevist om at kvaliteten og brukervennligheten er topp. Med Polys demoutstyrsprogram er det mulig for partnere å kjøpe produkter for demo/test til ekstra lave priser.

Fyll ut formularet hvis du ønsker en NFR-pris på Studio X30 og/eller X50.