IT-sikkerhet, Nettverk, Nyhet

SEC DATACOM ny Juniper Networks distributør i Norge

SEC DATACOM skal bistå med å øke Juniper Networks tilstedeværelse i IT-kanalen.

Oslo, 31. januar 2019.

Med 26 års erfaring med value-add distribusjon og 3 år i det norske markedet har SEC DATACOM god erfaring med å være kompetansedistributør. SEC DATACOM har etablert et sterkt forhold til Juniper Networks som kan dateres tilbake til 2005. Med et nyetablert samarbeide i Norge, kan det forventes veldig positive synergier av samarbeidet over Skagerrak, som kommer de norske forhandlerne og MSP’ene til gode.

SEC DATACOM forventer at Juniper Networks løsninger og produkter kommer til å gi dem en betydelig pondus i forhold til hva de, via kanalen, kan tilby noen av de større datasenter og cloud-tjenesteleverandørene. Samtidig har Juniper Networks også løsninger som er tilpasset mindre forhandlere. SEC DATCOM sine kompetanse er tilpasset både system-integratorene og de mindre forhandlerne som vil utvikle seg sammen med dem, med tanke på både kunderådgivning og støtte.

«Vi er et team på over 60 spesialister tilgjengelig for hele Norden, som er meget godt kjent med dagens datasenter-, nettverks- og sikkerhetsutfordringer og hvordan vi sammen skal tilby kundene de beste løsningene» sier Country Manager hos SEC DATACOM, Jørn Levi Østby.

Siden SEC DATACOM etablerte seg i Norge i desember 2015, har de inngått samarbeide med over 200 forhandlere. Med Juniper Networks ombord, har SEC DATACOM et målrettet fokus på å strikke sammen de løsningene som MSP/hosting bransjen etterspør, understøttet av kunnskap og evnen til å knytte det sammen med leveranseprofiler og forretningsmål.

SEC DATACOM har med bakgrunn i en demo-lab mulighet for å vise og demonstrere verdien av noen av de moderne løsningene som markedet allerede nå, og i nær fremtid vil etterspørre. Spesifikt Zero-touch provisjonering, SD-WAN og andre automatiserings- og datasenter-løsninger.

Jørn Levi Østby legger til: «Siden Juniper’s løsninger bygger på åpne standarder, ser de også mulighet for å knytte deres teknologi sammen andre leverandører. Dette er helt klart en stor fordel for våre kunder»

Juniper Networks gleder seg også til samarbeidet. Adam Harrington, Senior Commercial Manager hos Juniper i Norge, never at «SEC DATACOM har vist deres verd i mange år, og vi ser frem til et godt samarbeide, også i Norge. Gjennom samarbeidet med SEC DATACOM vil vi posisjonere oss som en ennå sterkere aktør».

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Country Manager Jørn Levi Østby i SEC DATACOM på telefon +47 21402704.

Om Juniper Networks

Juniper Networks er en ledende leverandør av nettverksløsninger globalt. Hovedfokus for Juniper er løsninger som skal gjøre design og drift simpelt for kunden, selv om den underliggende teknologi er alt annet enn simpel. Porteføljen inneholder svitsjer, rutere, brannmurer og software. Det er nettopp Juniper’s software som muliggjør automatisering, intelligente sikkerhetsløsninger og cloud- og multi-cloud løsninger med en strømlinjet og sammenhengende struktur. Juniper’s løsninger gjør seg gjeldende hos globale og lokale tjenesteleverandører, cloud-leverandører, forskning og i offentlig så vel som privat sektor. Juniper Networks figurerer i ’Leader’ kvadranten fra Gartner i ’Datacenter Networking’(2018). Forrester lister også Juniper opp som ’Leader’ i ’Datacenter Hardware Platforms for Software-Defined Networking’ (2018).

Les mer om Juniper her.