Nettverk, Nyhet

SEC DATACOM og Juniper Networks utvider samarbeidet

Distribusjon af Mist Systems - markedets første AI-baserte WiFi.

Med kjøpet av Mist Systems tidligere i 2019 ble Juniper Networks’ produktportefølje styrket betraktelig med en unik WiFi løsning. SEC DATACOM har inngått avtale med Juniper Networks omkring distribusjon av Mist WiFi-løsninger. Her er det ikke tale om en "tradisjonell" WiFi løsning, fordi Mist bruker Artificial Intelligence (AI) til å forenkle og effektivisere administrasjonen av WiFI. Løsningen er "født" i skyen, og bygger på en moderne arkitektur uten fysiske WLAN controllere. Det er også mulig å administrere det kablede nettverket, sånn at den AI-baserte feilsøkingen og kontrollen går på tvers av både WLAN og LAN utfordringer. Det finnes mange muligheter for automatisering og API’er, dessuten har Mist integrert location teknologi (Bluetooth) i samme løsning.

Bedre brukertilfredshet og lavere driftsomkostninger

Fundamentet i Mist er WiFi Assurance og Marvis, som er den første AI-baserte “virtual network assistant” til administrasjon av WLAN og LAN. Den AI-drevne Marvis Actions funksjon i Mist løsningen kan til og med selv fikse en del problemer uten at nettverks administratoren løfter en finger.

 

Marvis Virtual Network Assistant

WiFi Assurance

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker mer informasjon om Mist Systems, så fyll ut feltet til høyre og så kontakter vi deg senest neste arbeidsdag. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss på +47 2140 2700.