Enkel og automatisert. Juniper Networks SD-WAN - nå as-a-service.

Unngå unødvendig kompleksitet med Juniper Networks offtentlig tilgjengelig sky-baserte SD-WAN løsning.

Den tradisjonelle SDN er ikke lengre tilstrekkelig

NaaS(Network as-a-service) markedet blomstrer for tiden, dermed er software-defined networks(SDN) ikke lenger tilstrekkelig for de fleste bedrifter. Klart, SDN har løst mange utfordringer opp gjennom tiden,  men nye ufordringer har dukket opp som SDN ikke kan håndtere. For eksempel mere trafikk og dermed flere krav til nettverksarkitekturen, utdatert lokal infrastruktur og nettverksbegrensninger på grunn av nye applikasjoner og dermed nye sikkerhetskrav. Nettopp derfor tilbyr Juniper Networks nå Contrail SD-WAN.

Hvorfor gjøre det komplisert når det kan være lett?

Med Juniper Contrail SD-WAN er det lettere å håndtere de utfordringene som måtte komme mot et trygt og automatisert “multi-cloud” miljø. Løsningen kan skaleres fra 1 til 10 000 enheter og kan tilpasses dine forretningsbehov. Du kan installere on-premise eller bruke den skybaserte versjonen – de inneholder de samme funksjonene uansett hva du velger. Les mer om fordelene nedenfor.

Derfor skal du velge SD-WAN as-a-service fra Juniper Networks

De beste leverandørene i bransjen
Partnerskap med WAN-leverandører hjelper Juniper Networks til å sikre kvalitet - også til 5G.

Leverandører så som IBM og NEC jobber med Juniper Networks for å levere den beste SD-WAN løsningen til bedrifter. Juniper Networks mener at den beste løsning ofte er et resultat av samarbeid, det er med andre ord vanskelig å alltid gjøre det helt alene. Vi mener at man bør stille spørsmål til en produsent som hevder at de har produsert og utviklet en end-to-end SD-WAN-løsning som består utelukkende av egne komponenter. Har produsentene en telekom infrastruktur?  Hvordan garanterer de tilgjengeligheten til forbindelsen og ikke minst sikkerheten?

Les mer
AI teknologi gir mere synlighet
Juniper Networks SD-WAN as-a-service forbinder all infrastruktur, bådet kablet og trådløs, med overvåking og analyse.

Juniper Networks har for nylig kjøpt Mist Systems som har utviklet den første AI-drevne WLAN-plattformen. Kombinasjonen av Mist Systems og Juniper Networks gir den perfekte sammensmeltingen av AI og IT. Du kan lese mer om Mist Systems og hva de har gitt av verdi til Juniper Networks her.

Les mer
Mindre kompleksitet - mere automatisering
SD-WAN levert i skyen

SD-WAN levert gjennom skyen fjerner mye unødvendig kompleksitet fra programvareprosedyrer som mange nok ville være enige i, er den vanskeligste delen av SDN. I tillegg krever planleggingen, etableringen og driften av en SD-WAN-infrastruktur et høyt nivå av Service Management fra SD-WAN-leverandøren. Administrasjon, drift, patching og strømkostnader på en rekke servere lokalt er en byrde mange ønsker å unngå. Den lokale SD-WAN-løsningen tilbys nå som en tjeneste som gir en  implementeringsmulighet som både er skybasert og administrert av Juniper Networks.

Les mer
Alle fordelene uten å løfte en finger
Få alle fordelene mens Juniper Networks gjør jobben

Når en tjeneste er as-a-service, har Juniper Networks alt ansvar for å holde plattformen i luften. Det er dermed Juniper Networks som er ansvarlig for samarbeidet med andre aktører rundt HW, SW og tjenester. Det er Juniper Networks som samler data og erfaringer om mulige utfordringer og trusler i nettverket. Du får dermed alle fordelene uten å gjøre jobben.

Les mer

Prøv en demo av Juniper Contrail SD-WAN

For å finne ut om Juniper Networks Contrail SD-WAN er noe for deg og din bedrift, skal det selvfølgelig først prøves. Sammen med Juniper Networks vil vi gjerne vise deg hvordan det fungerer i praksis. Uansett hva, la oss starte med en uforpliktende snakk om dine behov eller spørsmål til produktet, og hvordan vi kan hjelpe.

Kontakt oss

Registrer deg her og så hører du fra oss snart.