.

Følg markedet...

og ta del i veksten av Managed Network Services

Etterspørselen etter Managed Network Services har økt jevnt og trutt de siste årene. Mange analytikere spår at veksten i akkurat dette området vil øke ytterligere. Som leverandør av NaaS (Network-as-a-Service) forventes det at du kan tilby løsninger og verktøy som forenkler drift og administrasjon og samtidig muliggjør høy inntjening.

Forsterk eller utvid servicekatalogen din med Juniper’s NaaS-plattform
Juniper Networks, en av de ledende nettverksleverandører, har skreddersydd en løsning til partnere som vil differensiere forretningen og hoppe med på NaaS bølgen. Vi tror du vil bli overrasket over hvor få investeringer og kompetanser som kreves for å etablere Juniper’s løsning og plattform. Deretter kan du høste fruktene og øke fortjenesten.

 

Én NaaS-plattform til hele nettverks-stacken

Juniper har introdusert mange nye aspekter i AIOps-plattformen som er målrettet partnere, som tilbyr NaaS-løsninger. Aspektene vil gjøre det lettere å implementere og administrere hele nettverks-stacken, både kablede, trådløse og sikre SD-WAN løsninger.

Én portal med AI-basert dashboard

Fundamentet i løsningen er Junipers AI for Operations (AIOps) plattform. Med innsikt og automatisering drevet av Mist AI har Juniper med suksess kombinert kablet, trådløs og SD-WAN-nettverksadministrasjon i én samlet cloud-basert plattform. Et nytt og moderne AI-drevet dashboard gir en omfattende multitenant-visning af realtidsfunksjonaliteten av kablede, trådløse og krypterte SD-WAN-nettverk. Med Mist AI™ og Juniper Mist Cloud får NetOps-teamet ditt proaktiv innsikt og automatisering på tvers av hele stakken.

 

Enkel og fleksibel administrasjon av abonnement / lisenser

Juniper har gjort det operasjonelle rundt administrasjon av cloud-abonnementstjenester enklere enn noensinne. Med den nye AI-drevne løsningen vil både partnere og sluttkunder få mulighet til å skifte lisenser på tvers av hardwareenheter, uansett lokasjon . Dette øker jo fleksibiliteten og senker investeringsomkostningen.  Alle lisenser er tilgjengelig ett sted, hvilket gjør det lettere å administrere og skalere fritt, etter behov.

Flere betalingsmuligheter

Juniper Financial Services (JFS) gir deg flere betalingmetoder. Juniper Networks har nemlig oppdatert de konvensjonelle finansielle modellene for administrerte tjenester. I tillegg til de normale 1-, 3- og 5-årige lisensene tilbyr Juniper også periodiske abonnementstjenester (f.eks. månedlige) på den AI-drevne Enterprise-porteføljen. Disse valgene, som inkluderer muligheten til å betale for en administrert nettverkstjeneste fra både CAPEX- og OPEX-budsjett, gjør det jo lettere enn før å sikre, at Juniper-løsningen oppfyller kravene fra alle partnere og kunder.

Demo?

Hos SEC DATACOM kan du som forhandler se, hvordan denne Network-as-a-Service plattformen fungerer. Du kan også sparre med oss om nettopp dine muligheter og behov. Du får også mulighet til å teste selv, hvor lett og effektivt løsningen kan settes opp, og merke hvor fleksibel løsningen faktisk er.

Klikk på lenken nedenfor og book en demo av Juniper NaaS-plattformen

Kom i gang med NaaS - vi hjelper deg!

Vi antar at du ikke har masse tid til å introdusere nye tjenester i en travel hverdag. Men, det er nettopp disse nye tjenestene som kan forsterke forretningen din og vårt felles samarbeid. Derfor vil vi tilby deg hjelp til å komme i gang. Kontakt oss for et møte hvor vi kan drøfte muligheter, initiativer og utarbeide en kjøreplan.