Nyhet

HEATH Comm
- nu en del av SEC DATACOM

Heath Comm AS som opprinnelig startet i Bergen i 1984 er kjent som en verdiskapende nisjedistributør med tung kompetanse innenfor it sikkerhet og nettverk med hovedvekt på WiFi løsninger, er nå en del av SEC DATACOM. Alle ansatte i HEATH Comm fortsetter i sine stillinger og blir med videre etter overtakelsen.


Velkommen til HEATH Comm

Vi er veldig glade for å ha kommet til enighet med Heath Comm om en innlemmelse av selskapet i SEC DATACOM. Det at vi nå får et kontor i Bergen er for oss en strategisk viktig ekspansjon som også har vært et ledd i vår langtidsplanlegging. Minst like viktig er at vi også med overtakelsen forsterker vårt tilbud gjennom flere erfarne og meget kompetente medarbeidere med veldig god kjennskap til markedet. Dette vil gi oss mange flere muligheter fremover i tillegg til nødvendig utvidet kapasitet i forhold til den veksten vi ser i markedet for nettverk og it-sikkerhet spesielt.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Kontakt Jørn Levi Østby

E-post: jorno@secdatacom.no
Telefon: +47 40403404

 

Jørn Levi Østby, Country Manager, SEC DATACOM Norway

Bjarte Guterud, daglig leder, HEATH Comm

Bjarte Guterud, daglig leder hos HEAT Comm uttaler: ”Å bli en del av et større Nordisk selskap som har flere ledende agenturer og flinke medarbeidere blir veldig spennende og vil garantert komme både eksisterende og nye kunder til gode.

Den kraftige veksten vi nå ser i markedet for nettverk og it-sikkerhet gjør at vi gleder oss veldig til å ta fatt på oppgaven!

Kontakt Bjarte Guterud

E-post: bjarteg@secdatacom.no
Telefon: ++47 90188698

Kontakt oss

SEC DATACOM AS

Oslo
Karenslyst Allé 9b, 5. etasje
0278 Oslo

Bergen
Skuteviksbodene 1 /2
5035 Bergen

Telefon: +47 2140 2700
E-post: info@secdatacom.no
Organisasjonsnummer: 916 122 071