Nettverk

ExtremeCloud IQ

Du trenger kun en plattform for å administrere nettverket ditt , uavhengig av teknologi.

Det er ikke noe nytt at et effektivt nettverk først og fremst skal være stabilt, raskt og sikkert. Samtidig er det et faktum at nettverkstrafikken stadig øker, flere trådløse enheter blir koblet til og kompleksiteten øker for nettverksadministratoren. Men med de riktige teknologiene kan den forenkles. ExtremeCloud IQ er en administrasjonsplattform som effektiviserer driften og administrasjonen av både trådløse og kablede nettverk - helt uavhengig av teknologi.

Utrolig enkelt og smart.

Enkelt og smart på samme måte er ikke alltid tilfelle når det gjelder nettverksteknologier. Men ExtremeCloud IQ er utviklet spesielt for å optimalisere alle aspekter av nettverket –  fra implementering og overvåking av enheter til daglig vedlikehold. Samtidig er UX (brukeropplevelsen) veldig intuitiv. Som nettverksadministrator vil du derfor oppleve at du kan ha en større proaktiv rolle i å optimalisere og utvikle, fremfor å fokusere på tidkrevende driftsoppgaver.

 

ExtremeCloud IQ highlights:

Den verdifulle oversikten
Få fullstendig oversikt over ytelse og sikkerhet for hver bruker og enhet i hele nettverket.

Unified Policy Management
Detaljert malbasert kabelt og trådløs policy management for tusenvis av enheter og nettsteder.

Network Health KPIs
Machine Learning hjelper deg med at identifisere og overvåke nettverkets driftstilstand på et øyeblikk.

 

Tegn på uregelmessigheter i nettverket?

ExtremeCloud IQ oppdager og reagerer på et øyeblikk!

ExtremeCloud IQ er en 4. generasjons plattform som bruker både ML (Machine Learning) og AI (artificial Intelligence) til proaktivt å optimalisere nettverket ved å finne og utbedre feil, før de blir kritiske.

Network Assurance
Network Assurance is provided by a self-driving wired and wireless networking fabric supported by centralized cloud-driven monitoring, reporting, and optimization to keep your network running at maximum performance.
ML-Driven Scorecards
ML-Driven Scorecards remove complexity and hours of guesswork when determining client and network states, providing easy to understand health KPI’s which can be drilled in to for detailed analysis.
Comparative Analytics
Comparative Analytics enabled customers to anonymously baseline and compare their network’s performance and characteristics against similar-sized deployments in the same industry for objective network assessments.

Den første 4. generasjons plattformen på markedet

ExtremeCloud ™ IQ er utviklet for å bruke avansert cloud-teknologi, inkludert microservices, reaktiv stream processing, indeksert søk og in-memory-data-grids fra noen av de ledende teknologiprodusentene for å implementere en oppgavebasert plattforminfrastruktur.

End-to end nettverksadministrasjon
ExtremeCloud ™ IQ er en helt ny tilnærming til nettverksadministrasjon og -drift. Det er en end-to-end plattform med integrering til de fleste teknologier, noe som forenkler design, implementering og sikkerhetsadministrasjon av nettverket – fra “edge computing” til “core datacenter”.

Vil du "prøvekjøre" ExtremeCloud IQ?

Det er sjelden man kjøper en bil før du har hatt en prøvetur og fått bekreftet at det er det riktige valget. Som nettverksadministrator vil man selvfølgelig også gjerne teste nye løsninger før man evt. investerer i disse. Vi har derfor satt opp et demomiljø hvor vi ikke "bare" kan fortelle om ExtremeCloud IQ plattformen, men helt konkret vise hvordan den fungerer.

Klikk nedenfor og bestill din personlige demo av ExtremeCloud IQ.

Globale, regionale eller lokale nettverk

Du kan implementere ExtremeCloud ™ IQ i et hvilket som helst større datasentermiljø som f.eks. AWS, GCP, eller Azure. Der naturligvis også mulighet for en lokal On-Premises løsning.

ExtremeCloud ™ IQ er tilgjengelig i tre versjoner: 

  • Public Cloud
  • Private Cloud
  • Local Cloud (On-Premises)

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med ExtremeCloud IQ, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er klare til å svare på veldig tekniske spørsmål, pris- og leveringshenvendelser eller til å møte deg for et uforpliktende møte om hvordan vi kan hjelpe deg.