Nyhet, Server/Lagring

Er likviditet en utfordring for nye IT-investeringer?

Implementer dine IT-løsninger nå og betal senere. Opp til 180 dager betalingsutsettelse

Det er helt naturlig at mange bedrifter for tiden fokuserer på kostnader og virksomhetens kontantstrøm. Dette kan føre til utsettelse eller fullstendig nedleggelse av nye IT-investeringer. På den annen side er det velkjent at investering i digitalisering kan øke virksomhetens effektivitet og konkurranseevne.
Svaret på dette paradokset kan være å tilby attraktiv finansiering - hvor det til og med kan være opptil 180 dagers betalingsutsettelse.

Dell Financial Services - rentefri finansiering med betalingsfleksibilitet

Finansiering av den samlede løsningen
Kunden din kan finansiere hele løsningen med DFS (Dell Financial Services), enten det er maskinvare eller programvare fra Dell Technologies eller en annen teknologiprodusent. Dette gjelder også dine egne installasjons- og konsulenttjenester.

Levering nå – betal om 180 dager
Alle Dell EMC-servere, nettverks- eller lagringsløsninger har inntil 180 dagers betalingsutsettelse. På den måten kan du tilby kundene dine nye løsninger uten å anstrenge likviditet her og nå.

Rentefri finansiering
Med en rentefri finansiering av f.eks. 36 måneder frigjøres likviditet og ressurser for utvikling av selskapets kjerneområder.

For eksempel
  • Total salgspris: NOK. 250.000, –
    Første 6 måneders betaling: NOK 0, –
    De neste 36 månedene: NOK 6.945, – pr. måned
Dell Financial Services – highlights

 

Få et konkret tilbud på en finansiert løsning

Før du legger inn et tilbud på en løsning til en potensiell kunde, må du få et tilbud på hvordan det kan finansieres. Dette kan bidra til å øke sjansene dine for å avslutte bestillingen.

Uansett om du fyller ut skjemaet her, ringer +47 2140 2700eller sender en e-post til info@secdatacom.no, i de fleste tilfeller trenger vi bare noen få timer før du får et spesifikt finansieringsforslag returnert.