Hybrid Cloud

Slik kan du lett administrere alle dine workloads – og plassere dem der de bør være!

Den hybride IT-infrastrukturen får større og større innpass i mange virksomheter. Den har imidlertid sine utfordringer. Det kan for eksempel være vanskelig å beholde overblikket og administrere infrastrukturen på en sikker måte på tvers av ulike tjenester og plattformer, som hver har sine egne API-er og brukergrensesnitt.

Det kan også være vanskelig å finne en optimal balanse mellom Public Cloud og eget datasenter i virksomhetens IT-infrastruktur – når det gjelder å sikre en best mulig balanse mellom både økonomi, compliance, sikkerhet, fleksibilitet og ikke minst management.

Utfordringen blir enda større hvis man skal administrere IT-tjenester på tvers av et stort antall lokasjoner, slik som avdelinger eller butikker, der det er hensiktsmessig å oppbevare og behandle data lokalt.

Dells integrerte system til Microsoft Azure Stack HCI

Utviklet for å forenkle og strømlinjeforme Azure Multicloud-økosystemet.
Dell Technologies har i samarbeid med Microsoft utviklet et hyperkonvergert system til Azure Stack HCI, som gjør det mulig å tilpasse eller til og med omskape IT-infrastrukturen og hele måten den administreres på.

Et av de sentrale elementene i løsningen er hardware basert på Dell Technologies AX-servere, som er bygget til Stack HCI. Den andre grunnpilaren i løsningen er Azure Arc, som bygger bro mellom skyen og fysiske eller virtuelle enheter. Deretter opptrer de som elementer i Azure og styres via det skybaserte grensesnittet.

 

Din infrastruktur. Dine valg!

Få alle fordelene med Public Cloud, men med fleksibilitet til å plassere workloads der det er mest økonomisk innbringende

Det er generelt dyrere å implementere applikasjoner i Public Cloud, og lagringskostnadene er også langt høyere enn hvis de implementeres lokalt / i privat cloud.  Av samme grunn kan man med fordel implementere krevende workloads lokalt.

Til gjengjeld er det økonomisk gunstig å bruke Public Cloud til f.eks. å håndtere perioder med økte belastninger eller til utvikling og testing av nye tjenester, basert på de mange tjenestene i Azure. Deretter kan de påfølgende «trekkes» hjem til eget datasenter. Denne fleksibiliteten er tilgjengelig med et par klikk, og gjør deg mulig for deg å både nyte godt av økonomiske driftsfordeler og optimalisert performance samt å oppnå full transparens og alle fordelene i tilknytning til Public Cloud.

 

“All-in-one-place management”: Frigjør tid og gir overblikk

Det integrerte systemet fra Dell er resultatet av et tett samarbeid mellom Dell Technologies og Microsoft, der målet er å gi IT-avdelingen en samlet, strømlinjeformet løsning som gjør det enkelt og oversiktlig å administrere alle on-premise eller skybaserte workloads via Microsoft Azure eller andre Public Clouds. Alle trådene samles dessuten i Windows Admin Center. Dette gjør det f.eks. raskt og enkelt å implementere viktige oppdateringer.  Dette kan særlig være relevant for virksomheter med en infrastruktur som har vokst ove tid, og som derfor kan være komplekse å administrere når det gjelder sikkerhetsoppdateringer eller implementering av nye tjenester.

Compliance og sikkerhet som kan spare deg for søvnløse netter.

Det kan være mange grunner til å holde data i «eget hus». Én av dem kan være overholdelse av personvernforordningen (GDPR), der man ikke alltid kan være trygg i forhold til lovgivningen når data er i Public Cloud. Forretningskritiske data og applikasjoner er gull verdt, og ikke bare for virksomheten selv. Derfor gir plattformen bedre muligheter til å holde sensitive produksjonsdata interne.

I tillegg til dette får man én helhetlig og støttet løsning, som er lett å vedlikeholde med de sikkerhetsoppdateringene som løpende kommuniseres.

Masse kraft og lagringskapasitet i en 2U-enhet

Til tross for størrelsen er det masse CPU-kraft og lagringskapasitet i den hyperkonvergerte noden, som fås i flere ulike konfigurasjoner. Imidlertid er fire grunnkomponenter felles:

Vil du vite mer eller bestille en demo?

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om Dells integrerte system til Microsoft Azure Stack HCI, kan du fylle ut dette skjemaet, og vi kontakter deg innen 24 timer.

Vi lover ikke for mye!

Se Dells integrerte system til Microsoft Azure Stack HCI med dine egne øyne. 
Flere av presales- og deploymentspesialistene våre er allerede opplærte, og ser frem til å dele kunnskapen og erfaringene sine om Dells integrerte system til Microsoft Azure Stack HCI med deg. Som en av de første i Norden har vi satt opp et demomiljø der vi ikke «bare» kan gi informasjon on den nye plattformen, men også vise helt konkret hvordan den fungerer.

Book din demo her