Nyhet

Windows Server 2019 på Dell EMC PowerEdge servere

Det er flere fordeler med å kjøpe en Dell EMC PowerEdge-server med Windows Server 2019. Men generelt er det en betydelig lavere pris og et enklere oppsett / deployment som gjelder.Spar tid, penger og bekymringer

Velg en Dell EMC-server med Windows Server 2019 forhåndsinstallert

Hvis din neste PowerEdge-server skal installeres med Windows Server 2019, er det åpenbart å kjøpe den med programvaren forhåndsinstallert. Tester viser at Dell EMC PowerEdge-servere med Windows Server 2019 forhåndsinstallert kan rulles ut / installeres mye raskere enn hvis programvare installeres senere. I tillegg vil det i de fleste tilfeller være mye billigere å kjøpe PowerEdge-server og Windows Server 2019 sammen sammenlignet med å kjøpe server og lisens separat. Ettpunkts kontaktpunkt for støtte Det kan skje at feil oppstår eller at ytelsen ikke er som forventet. Mange ganger kan det være vanskelig å finne ut om det er i programvare eller maskinvare at feilen må bli funnet, og man kan ende opp som en “kaste ball” mellom to leverandører. Med en forhåndsinstallert versjon av Windows Server 2019 på PowerEdge, trenger du ikke tenke på det. Dell EMC administrerer støtte på både server og programvare.

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om Dell EMC PowerEdge servere med Windows Server fyll ut dette skjemaet. Vi kontakter deg så raskt som mulig.