Nyhet, Server/Lagring

Dell EMC-toget er på vei. Stig på - det er lett og lønnsomt!

I løpet av de siste årene har Dell EMC hatt en veldig positiv utvikling, og i dag er Dell EMC verdens største teknologiprodusent. Ta del i den økende etterspørselen etter Dell EMC-teknologier - det lønner seg.


Ta del i den økende etterspørselen på Dell EMC teknologier

Etterspørselen etter Dell EMC teknologier er større enn noensinne.

I løpet av de siste årene har Dell EMC hatt en veldig positivt utvikling. Bedrifter over hele verden investerer mer og mer i Dell EMC-server, lagrings- eller nettverksteknologier som en del av å drive IT-transformasjon. Etterspørselen etter nettopp disse teknologiene har aldri vært større. Det betyr at forhandlerne har fantastiske muligheter til å skape ny forretning. Blant annet fordi det er mye lettere å overbevise en potensiell kunde om verdien av å investere i bransjestandarden, nemmelig Dell EMC.

Partnerprogrammet til Dell EMC styrker bedriften og lønnsomheten

I tillegg til en bred portefølje av de nyeste IT-løsningerne og produktene, så har Dell EMC også markedets beste partnerprogram.

De tre grunnleggende prinsippene i partnerprogrammet er mye mer enn bare en trend:

  • ENKELT
  • FORUDSIGBART
  • LØNNSOMT

Gå for gull!

Hvis du har status som “Dell EMC Authorized partner” i dag, så er det i sær to grunner til å “GO FOR GOLD” – altså der du oppnår status som gullpartner eller mer:

  1. Økonomisk kick-back (les mer nedenfor)
  2. Støtte til markedsføring (SEC DATACOM hjelper med å skape leads)

Det krever naturligvis en viss innsats å vær gullpartner, men du vil bli overrasket over hvor store fordelene er i forhold til innsatsen. SEC DATACOM er en ledende verdiskabende distributør av Dell EMC løsninger. Vårt lange samarbeid med Dell EMC og vårt eget team av dedikerte spesialister, gjør at vi kan hjelpe forhandlere med å øke Dell EMC-forretningen. Vårt felles mål vil alltid være hvordan å skape suksess for deg.

Kick-back fra første omsatte krone

På et konkurransepreget marked, følger dessverre inntjeningen ikke alltid den positive utviklingen i omsetningen. Som Dell EMC gullpartner er du sikret en god fortjeneste siden du kan få opp til hele 17,5 prosent kick-back allerede fra første omsatte krone av markedets bestselgende produkter!

Tilskudd til markedsføringsaktiviteter
(MDF – Marketing Development Funds)

Som gullpartner kan du få tilskudd til å drive kampanjer som skaper økt kunnskap hos dine kunder omkring verdens beste teknologi, eller nye forretningsområder for deg som forhandler. Siden vi vet at ressurser til markedsføring ofte er knappe, er det en del av vår oppgave,  å gjøre det enklere for deg som forhandler å markedsføre Dell EMC. Vi hjelper deg under hele prosessen, fra å søke om støtte til utviklingen av kampanjeelementer som kan brukes med én gang.

Du kan forvente mere av
SEC DATACOM

Som fohandler hos oss kan du få hjelp gjennom hele salgsprosessen. Vårt mål er å gjøre det lett og lønnsomt for deg.

Vil du ta del i den
økende etterspørselen etter Dell-EMC-teknologier?

Kontakt oss gjerne for et møte omkring Dell EMCs partnerprogram eller hvordan vi kan hjelpe bedriften din med å ta del i den økende etterspørselen etter Dell-EMC-teknologier.

Telefon:  + 47 2140 2700
E-post:   info@secdatacom.no