IT-sikkerhet

Beskytt e-post og data i Office 365

Over 90% av alle hackingforsøkene starter med et målrettet e-post angrep. Derfor er det viktig å beskytte brukerne og deres data. Barracuda Essientials er en skybasert alt-i-ett-sikkerhetsløsning for beskyttelse av brukerens e-post og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Til Office 365 får du også full sikkerhetskopiering og gjenoppretting av all e-post og filer.

Hvor godt kjenner du sikkerheten i Microsoft Office 365?

Det er mange sikkerhetsaspekter som skal vurderes, når du jobber med Microsoft Office 356. For eksempel, Ransomware beskyttelse, sikkerhetskopiering og gjenoppretting samt sikkerhet inkludert i Microsoft Office 365, inklusivt forskjellene mellom E1, E3 og E5.
Disse, så vel som flere andre spørsmål, definerer hvordan du skal håndtere dit Microsoft Office 365 miljø i dag. Med Barracuda Essentials kan du utvide sikkerheten til Microsoft Office 365 med e-post skanning, arkivering, sikkerhetskopiering og gjenoppretting, og dermed skape en trygg og raskere vei til en Microsoft Office 365-migrasjon for dine kunder.

Ta kontakt med en av våre IT-sikkerhetseksperter og få nyttige tips til hvordan du kan styrke bedriften din og hjelpe Microsoft Office 365-kunder enda mer enn det du gjør i dag.

Les mer om Barracuda Essential her, eller se video nedenfor.