IT-sikkerhet, Nyhet

Barracuda Total E-mail Protection

Forrester Wave sier: Topp Enterprise Email Protection-løsning*

Barracuda Total Email Protection er en komplett pakke som gir bedriften det ekstra laget med sikkerhet man trenger for å holde bedriftskritisk informasjon trygg. Med dyp integrasjon i Microsoft Office 365 kan man oppdage og respondere på angrep som omgår epostgatewayen raskere enn du trodde var mulig. Forrester Wave har undersøkt de største aktørene i markedet for enterprise epostbeskyttelse, og kategoriserer Barracudas Total Email Protection som en leder innen dette området. Barracudas deployment-muligheter, skyintegrasjon, incident response og support får spesielt mye ros.

De beste sikkerhetsløsningene fra Barracuda i én pakke

Med Barracuda Total Email Protection får du en bundle med tre av Barracudas beste sikkerhetsløsninger som gir deg best mulig beskyttelse; Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel og Barracuda PhisLine.

Barracuda Essentials

Barracuda Essentials beskytter Office 365 gjennom avansert mailbeskyttelse, backup, arkivering og hendelseshåndtering. Alt er konfigurert og administrert gjennom ett skygrensesnitt som gir en rask oversikt over viktig statistikk for å gjøre det enkelt å sikre og beskyttte din bedrifts data utover en tradisjonell Microsoft O365-løsning.

Mailbeskyttelse

Den skybaserte e-postsikkerheten har dyp integrasjon med O365 og er dermed enkel å konfigurere. Meldingsloggen inneholder organisasjonens innkommende og utgående e-postmeldinger, der du enkelt kan søke gjennom både enkle og mer komplekse søkestrenger. Den fungerer også som en proxy for bedriftens eposter dersom O365 skulle bli utilgjengelig i en periode.

Backup og arkivering

Barracuda tilbyr backup og arkivering av tjenestene som bedrifter benytter i O365, som Teams, Sharepoint, Exchance og OneDrive. Dette gjør det mulig å sikkerhetskopiere og lagre filer fra O365 som et ekstra sikkerhetstiltak som ikke er en del av en O365-løsning i dag. Granulære backup-regler gjør at man kan fange opp og gjenopprette utilsiktet sletting og infiserte filer, mens arkivering av eposter gjør at man er sikker på at bedriften er compliant.

Hendelseshåndtering

Forensics og incident response reduserer muligheten for ondsinnet infiltrasjon og minimerer falske positiver. Administratorer kan søke etter flaggede e-postmeldinger og respondere raskt ved å utføre automatisk opprydding for alle brukere som har mottatt en spesifikk uønsket e-post. Dette gir en kraftig reduksjon i tiden det tar å finne og eliminere trusselen før den rekker å gjøre større skade hos bedriften.

Barracuda PhisLine

Barracuda PhishLine er et opplæringsverktøy som trener organisasjonen i hvordan man skal beskytte mot menneskelige feil. PhishLine har fire hovedfunksjoner som gjør at verktøyet raskt gir bedriften verdi av produktet:

  1. En adressebok som kan angi hvilke brukere som mottar, hvilke treningsøkter
  2. En stor database av forhåndslagde opplæringskampanjer som kan redigeres etter ønsker, eventuelt lage egne
  3. Ferdig opplæringsprogram for brukere basert på resultater, samt mulighet for legge til eget innhold
  4. Rapportering av resultater basert på ønskede datapunkter og historisk data

 

 

Barracuda har gjennom mange år vært en god samarbeidspartner av Microsoft. Tillitten som er bygget opp har gitt dem muligheten til å levere enda bedre produkter gjennom dype integrasjonsmuligheter. Barracuda Sentinel er et eksempel på et slikt produkt. Gjennom maskinlæring og Microsoft sine API-er for O365 skapes det en forståelse av organisasjonens kommunikasjon som sikrer bedriften mot det en epostgateway ikke kan se; avansert phishing.

Sentinel viser enkeltpersoner i en organisasjon, deres kommunikasjonstone og hyppige korrespondanse som fungerer som et grunnlag for normal og forventet brukeratferd. Når noe avviker fra normalen, vil dette bli flagget som et potensielt BEC-angrep (Business Email Compromise). Gjennom API-integrasjoner kan du raskt og effektivt rydde opp i de påvirkede brukernes innbokser med ett klikk, og samtidig varsle brukerne om at oppryddingen har funnet sted.

Sentinel inkluderer også merkevare-beskyttelse som varsler brukere om alle ukjente, godkjente og ikke-godkjente e-poster identifisert av DMARC(Les mer om DMARC her). Sentinel har en tilleggsrapport-funksjon som gjør det mulig for administratorer å motta rapporter og kategorisere dem basert på legitime eller illegitime avsendere. Sentinel viser også landene som sender de mest mistenkelige e-postene og antall e-poster de sender.

Ettesom Barracuda Sentinel ser på all historisk kommunikasjon, identifiseres også eposter som allerede er inne i systemene der cyberkriminelle prøver å få ansatte til å overføre penger ut av organisasjonen, spear phishing, account takeovers eller lignende. Du kan gjennomføre en gratis sjekk av din organisasjon her .

Hvorfor Barracuda?

Barracuda har en flat og lett tilgjengelig organisasjon, og deres supportavdeling har vunnet flere priser de siste årene, hovedsakelig fordi de vet hvordan de skal sette kunden først. De har investert i flere selskaper over tid for å bygge en komplett sikkerhetsportefølje som i dag spenner over nettverkssikkerhet, databeskyttelse og selvfølgelig epostbeskyttelse. Vi har sett deres roadmap, og det viser konstant forbedring av løsningene, samt ytterligere integrasjon mellom de ulike områdene. Flere av deres løsninger er anerkjent hos Gartner, Forrester og NSS Labs.

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om Barracuda Total E-mail protection, fyll ut dette skjemaet. Vi kontakter deg så raskt som mulig.