Nyhet, Server/Lagring

Verdens minste UPS – med en kapasitet på hele 3kW!

APC har utviklet verdens minste UPS med 3kW kapasitet – APC Smart-UPS Ultra 3kW. Med en høyde på bare 43 mm (1U formfactor) og lav vekt, er den nye UPS-en en opplagt løsning til Edge-miljøer eller mikrodatasentre.


UPS til Edge-miljøer eller mikrodatasentre

 

Kan installeres under skrivebordet, i rack, på veggen …
Verdens mest populære UPS er nå tilgjengelig i et kompakt design og med forbedret batterilevetid. APC Smart-UPS Ultra er utviklet spesielt for Edge-løsninger og mikrodatasentre. Det kompakte designet og den lave vekten gjør det mulig å installere den på vegg, i rack, under et skrivebord, på loft eller stående. Man trenger heller ikke tenke på kjøling, da Smart-UPS Ultra kan være i drift ved temperaturer helt opp til 40 grader.

 

 

Liten, men med masse power og funksjoner!

 

Til tross for sin kompakte størrelse, har APC Smart-UPS Ultra masse power, funksjoner og oppgraderingsmuligheter

 

50 % mindre og lettere – men mer enn 2,5 ganger mer power
APC Smart-UPS Ultra er både fysisk mindre og lettere, hvilket betyr at det finnes mange fleksible installeringsmuligheter, som f.eks. under skrivebord, stående, på vegg eller loft. Til tross for den kompakte størrelsen, er ingen kompromisser gjort når det gjelder kapasiteten for strømbeskyttelse.

 

Lang holdbarhet på batteriet
Lithium-ion-batteriet holder i 8–10 år (3x VRLA), og ved normal drift skal det ikke skiftes ut. Det er 5 års garanti på både UPS og batteri

 

Hele 5 strømuttak i én 1U-enhet

 

Klar for EcoStruxure
Opprett en forbindelse til enten Smart-UPSTM-portalen eller til EcoStruxureTM IT via SmartConnect Ethernet Port eller integrert nettverksport

Forleng oppetiden
Opptil 5 ekstra batterier kan tilkobles APC Smart-UPS Ultra

 

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om APC Smart-UPS Ultra eller om de mange andre UPS-ene fra APC, kan du fylle ut dette skjemaet, og vi kontakter deg innen 24 timer.