Partner

APC by Schneider Electric

Passivt utstyr for datasentre

Racks, kjøling og strøm (UPS) for datasenteret

APC by Schneider Electric er den ledende produsenten av passivt utstyr for datasenteret. De leverer løsninger innen rack, kjøling og strømløsninger som f.eks. UPS-strømforsyninger og overspenningsvern og strømutjevning.

APC by Schneider leverer også skreddersydde løsninger innen edge computing og mikrodatasentre som er tilpasset den enkelte bedrifts behov, slik at de kan takle de økende kravene til datalagring begge to – også helt ute på «kanten».

Vi er klare til å hjelpe deg!

Hos SEC DATACOM er vi stolte av samarbeidet vårt med APC by Schneider Electric! Vi har inngående kunnskap om deres løsninger og produkter, og har i all beskjedenhet en sterk teknisk og forretningsmessig kunnskap. Dette betyr at du kan jobbe med en rekke personer som kan hjelpe deg gjennom hele eller deler av salgsprosessen – som for eksempel:

  • Teknisk presale
  • Design, installasjoner og konfigurasjoner
  • Deltakelse i møter med deg og dine kunder
  • Markedsføringstjenester som kan bidra til å skape etterspørsel etter virksomheten din samt medfinansiering av aktiviteter
Produkter og tjenester
APC UPS-systemer
APC Rack-systemer
APC kjøling
Spennings-regulering og kontroll
Services - køl og strøm

Micro datacenter

Topbanner Schneider
Komplett datasenter på noen få kvadratmeter

Et Micro Datacenter er et mindre kabinett som inneholder alle essensielle komponenter som i et tradisjonelt datasenter. Den er ofte utstyrt med konvergert eller hyperkonvergert IT-infrastruktur og inneholder samtidig administrasjonsprogramvare, UPS, strøm og kjøling. Et Micro Datacenter er f.eks. ideell for industrielle miljøer/løsninger eller der det oppstår behov for et midlertidig datasenter som raskt kan implementeres.

Det neste i datasentre

Et mikrodatasenter er i utgangspunktet hva det høres ut som. Dette er små spesialdesignede skap med innebygde stativer, som kan utstyres med datasenterinfrastruktur.

Det finnes flere ulike typer skap, som hver passer for spesifikke miljøer eller behov. Felles for dem er at de er kompakte og fleksible plug-and-play-løsninger som kan brukes i både små og veldig store bedrifter.

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker mer informasjon om APC by Schneider Electric, vennligst fyll ut skjemaet og vi kontakter deg senest neste virkedag. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss på +47 2140 2700