Nyhed, Unified Communications

Virtuelle møter på en smart og sikker måte.

Med denne nye USB-videoplanken fra Yealink får du en mengde funksjoner som man ofte kun finner i langt dyrere videoløsninger. I tillegg til at den har fremragende lyd- og bildekvalitet, er den utrolig enkel å bruke. Et opplagt valg til virtuelle møter i små møtelokaler.

Smart USB-videoplanke med AI-teknologi.

Yealink UVC40

Virtuelle møter med AI-teknologi
Ved hjelp av AI-teknologi, f.eks. Auto Framing og Speaker Tracking, blir både lyd- og bildeopplevelsen i virtuelle møter svært naturtro.

20MP kamera med bredt synsfelt
Det innebygde kameraet er et 20MP SONY med 1-tommers CMOS i UHD 4k-kvalitet. Med et bredt synsfelt på 133° kan man se alle møtedeltakerne – uten å måtte justere kameraet. Selv i mørke møtelokaler med svakt lys eller med lys i bakgrunnen justeres lysstyrken automatisk på UVC40, slik at man ser møtedeltakerne klart og tydelig.

Elektrisk Lens Cap
Kameraet på UVC40 har en elektrisk Lens Cap, som automatisk åpnes når videomøtet begynner og lukkes når enheten ikke er i bruk. Kanskje er ikke dette store funksjonen, men det er godt å vite at uønskede ikke kan “kikke inn”.   

 

Enkel å bruke på alle standard videokommunikasjonsplattformer
UVC40 fungerer med alle populære UC-plattformer (f.eks. Teams, Zoom, WebEx, BlueJeans osv.). Med en enkel plug-and-play til datamaskinen din via USB er du raskt i gang med møtet.

 

Mange sertifiserte løsninger for Microsoft Teams og Zoom Rooms

Yealink har en komplett pakke med video- og stemmeløsninger, som alle er sertifisert for Microsoft Teams. I tillegg har Yealink et bredt spekter av løsninger for Zoom Rooms.

Vil du vite mer?

Hvis du vil ha mer informasjon om Yealink UVC40 eller andre løsninger til virtuelle møter, fyll ut skjemaet her. Vi kontakter deg innen 24 timer.