Nyhed, Unified Communications

Yealink MeetingBoard

Yealink MeetingBoard har alt du trenger for digitalt samarbeid fra møte- eller undervisningslokalet. En stor 65" berøringsskjerm, 4K videokamera, mikrofoner, høyttalere og en digital tavle. Alt er fullt integrert med Microsoft Teams-plattformen.
Den er enkel å oppgradere med f.eks. flere trådløse mikrofoner og PTZ-kamera hvis behovet endrer seg.

 

All-in-one berøringsskjerm

til Microsoft Teams-baserte møterom.


Yealink MeetingBoard er et naturlig valg for nesten alle typer møterom. Fra mindre og mellomstore møtelokaler til undervisningslokaler og konferanserom hvor det også skal være mulighet for virtuell kommunikasjon og samarbeid.

 

 

Yealink MeetingBoard – høydepunkter:

 • To størrelser: 86″ eller 65″ berøringsskjerm
 • Innebygd 4K-video som enkelt kan oppgraderes til PTZ-kamera
 • Mikrofonmatrise
 • Høyttalermatrise
 • Integrert Microsoft Whiteboard
 • Android 10 OS og et Octa-core high-performance chipset
 • Veggmontert eller på rullestativ
 • Enkel tilkobling med få kabler
 • Kan oppgraderes etter behov (ekstra trådløse mikrofoner, bedre kamera, touch panel for styring, trådløs innholdsdeling og mye mer.)
 • Sertifisert for Microsoft Teams

Hent datablad: 

 

 

Virtuelle møter av høy kvalitet

og intuitiv betjening

Noe av det viktigste for en god videokonferanse er at lyden er klar og at videoen har høy kvalitet, slik at alle i møtelokalet blir sett og hørt klart og tydelig. Yealink MeetingBoard leveres som standard med videokamera, mikrofoner og høyttaler i høy kvalitet.

 

Video med AI-teknologi

MeetingBoard leverer et klart og stabilt HD-bilde til Teams-møtet med det innebygde 4K-kameraet og de kraftige koding- og dekoding-funksjonene. Ved hjelp av AI-teknologi, inkludert Auto Framing og Speaker Tracking, fokuseres lyd og video automatisk på personen eller personene som snakker.

For svært store møterom kan det innebygde kameraet enkelt erstattes med et PTZ-kamera.

 

 

 

 

Hør og bli hørt

Unnskyld, hva sa du? Denne setningen blir dessverre sagt mange ganger i virtuelle møter. Noe av det viktigste for en god videokonferanse er at lyden er klar i begge ender. Yealink MeetingBoard har et 16 MEMS-mikrofonmatrise som reduserer eventuell støy og etterklang. En matrise med seks kraftige høyttalere – 4 fullfrekvens og 2 diskant – sørger for perfekt lyd i hele møterommet.

For store møterom kan det kobles til ekstra trådløse mikrofoner og høyttalere.

Whiteboard for Teams-møtene dine

MeetingBoard understøtter Microsoft Whiteboard.

Her får man blant annet mulighet til å jobbe med felles dokumenter. Whiteboard-funksjonen er ideell når du skal samarbeide med andre, fra kreativ brainstorming og planlegging til læring og workshops.

 

 

 

 

 

 

 

Trådløs deling av inndhold

Med en WPP30 Wireless Dongle (tilbehør) er det enkelt å dele innhold. Koble WPP30 til USB-porten, og du er klar til dele innhold med de andre møtedeltakerne, inkludert 4K-video. Selvsagt kan du også dele innhold via HDMI- eller USB-C-porter.

Tilpass eller oppgrader MeetingBoard etter behov

Møterom er ikke like. F.eks. kan størrelse, lydforhold og bruk være forskjellig. MeetingBoard kan tilpasses til alle typer møterom. Hvis behovet endrer seg over tid, kan den løpende oppgraderes på en enkel måte:

 • Standard 4K-kamera kan oppgraderes til 6x PTZ med speaker tracking
 • Ekstra eksterne trådløse mikrofoner
 • MeetingBoard kan styres med den medfølgende fjernkontrollen, men den kan også leveres med et 8-tommers Touch Panel. Her har du de samme styringsmulighetene som med Teams-klienten på PC-en.
 • Kan støtte BYOD-modus

Vil du vite mer eller få en demo av MeetingBoard?

Hvis du ønsker ytterligere informasjon om Yealink Meeting Board kan du fylle ut dette skjemaet, og vi kontakter deg innen 24 timer.  Du kan også bestille en demo, slik at du med egne øyne kan oppleve at Yealink MeetingBoard har alt du trenger for digitalt samarbeid fra møte- eller undervisningslokalet.