Arrangementer, IT-sikkerhet

Webinar: Nå kan bedrifter automatisk identifisere e-postangrep med en komplett sikkerhetsløsning fra Barracuda

E-post beskyttelse handler ikke bare om teknologien som skal implementeres for å minimere skaden. Det handler også om å kunne automatisere håndteringen og identifisere angrepene raskt, da tid er en utrolig viktig faktor. På dette webinaret kan du lære mer om Barracuda Total Email Protection og den nye funksjonen "Forensics and Incident Response".

Automatisk innsamling av data kan forebygge angrep

Ved dette webinaret kan du bli klokere på hvordan automatisert hendelseshåndtering gjør det mulig for IT-administratorer å identifisere og enkelt fjerne skadelige e-post direkte fra innboksen til mottakerne. Den nye funksjonen til Barracuda Total Email Protection kalles “Forensics and Incident Response”.

Hackerangrep blir stadig mer sofistikert, men takket være denne nye sikkerhetsfunksjonen kan bedrifter få mer avansert beskyttelse fordi de automatisk samler inn informasjon som er med på å forhindre nye angrep. Dette gir bedre beskyttelse ved å minimere tiden mellom angrep og motreaksjon.

Barracuda Total Email Protection - beskyttelse på flere fronter

I tillegg kan du på dette webinaret lære mer om hvordan Barracuda Total Email Protection kan bidra til å forbedre forsvaret ved å filtrere utsatte e-postmeldinger, beskytte brukere og data ved hjelp av AI-teknologi og utdanne brukere til å gjenkjenne trusler, uansett om det er på jobb, hjemme, mobil eller PC.

Webinaret har faste intervaller, så det finnes flere datoer å velge mellom. Se kommende tider og flere detaljer ved å klikke på registrering nedenfor. Hvis du har spørsmål klikk på “din kontakt” oppe i høyre hjørne.