Nettverk, Nyhet

Verdens beste WiFi?

Hvem er ikke lei av ustabil og treg WiFi? En enestående antenneteknologi kombinert med brukervennlig administrasjon gjør Ruckus Wireless til kanskje verdens beste WiFi-løsning.

Se nedenfor hvorfor vi ikke er i tvil, og hvordan du kan få din egen test-løsning.

Er Ruckus Wireless verdens beste WiFi-løsning?

Vi er ikke i tvil
– se hvorfor!
Det er naturligvis flere grunner til hvorfor vi mener at Ruckus Cloud WiFi kanskje er den beste løsningen på markedet i dag. Vi har mange års erfaring med nettverk og spesielt WiFi. I mange forskjellige tilfeller og installasjoner vi har hatt sammen med forhandlerne våre, har Ruckus gang på gang vist seg å være en løsning som oppfyller selv de mest utfordrende krav.
Se den korte videoen hvor du får en gjennomgang av de enestående teknologiske funksjonene i Ruckus Cloud WiFi.

Test Ruckus Cloud WiFi

– så vil heller ikke du være i tvil.

Vi er sikre på at når du først har prøvd Ruckus Cloud WiFi, er du også overbevist om at det kanskje er verdens beste WiFi-løsning.

Derfor får du nå muligheten til å teste hele løsningen. Vi har et begrenset antall test/NFR-pakker som du kan få til meget fordelaktige vilkår.

Pakken inneholder:

  • Ruckus Switch
  • Ruckus Access Point
  • Ruckus Cloud lisens

Klikk på bildet nedenfor for å få din egen Ruckus Cloud WiFi-pakke. Sammen med løsningen sender vi en flaske champagne, så du kan feire at du nå kan tilby dine potensielle kunder verdens beste WiFi.

Derfor overgår Ruckus konkurrentene, blant annet

Innovativ antenneteknologi = best dekning
Ruckus’ tilgangspunkter overgår konkurrentene med hensyn til kapasitet, dekning og ytelsesevne. Der andre produsenter baserer seg på rundstråleantenner, bruker Ruckus Wireless sin unike retningsbestemte antenneteknologi fra BeamFlex.
Enestående administrasjon
Via et enkelt og intuitivt instrumentbord kan nettverksadministratoren lett overvåke, finne feil og optimalisere hele virksomhetens trådløse nettverk – uansett om det er lokalt eller befinner seg i en annen verdensdel
Lavere totale eierkostnader – samme dekning med færre tilgangspunkter
Med Ruckus Cloud Wifi får enkeltbrukerne mulighet til å gjøre mer med færre ressurser, noe som resulterer i betydelig lavere totale eierkostnader. Helt konkret har løsningen både raskere og bredere dekning – med færre tilgangspunkter implementert, i mange tilfeller opptil 50 % reduksjon.
Rask og enkel distribusjon
Uansett om du velger Cloud WiFi, SmartZone eller Unleashed som administrasjonsplattform, registreres alle tilkoblede tilgangspunkter automatisk på administrasjonsplattformen.

Vil du vite mer?

Hvis du vil vite mer om Ruckus Cloud WiFi eller se nærmere på mulighetene for å få din egen test-pakke, fyll ut dette skjemaet. Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer. Du er naturligvis også velkommen til å kontakte oss på telefon +47 2140 2700