Partner

senhasegura

Beskyttelse, tilgang og fortrolighet for privilegerte kontoer

senhasegura = secure password

senhasegura betyr «secure password» og er en løsning som hjelper organisasjoner til å oppnå suverenitet og sikkerhet via privilegerte tilganger.

70–80 % av alle sikkerhetsbrudd utføres gjennom privilegerte kontoer som ikke er riktig administrerte og beskyttede. En Privileged Access Management-løsning (PAM) beskytter dem og avverger forsøk på misbruk før de kommer i gang.

Oppsettet er enkelt, og mye enklere enn hos de kjente konkurrentene. Løsningen og samtlige funksjoner kan kjøres på én enkelt server og bruker utelukkende støttet open source, hvilket eliminerer behovet for lisenser til OS, databaser og lignende.

98% vil anbefale senhasegura

senhaseguras mål er å utvikle produkter og løsninger som brukerne vil elske å bruke. Derfor jobber de hele tiden med å forbedre dem og legger stor vekt på å lytte til brukerfellesskapet. senhasegura scorer høyest på Gartner PeerInsight og ligger i toppsjiktet hos Gartner, CuppingerCole, Forrester og mange andre.

Les mer her:

.

Hva leverer de? 
  • Privileged Access Management (PAM)
  • Privileged Account and Session Management (PASM)
  • Privilege Elevation and Delegation Management (PEDM)
  • DevOps Secret Management (DSM)
  • Certificate Manager (discovery and auto-renewal of digital certificates.)
  • DOMUM (Remote Access without need for VPN)

Utvalgte løsninger
Privileged Access Management (PAM)

PAM beskytter og kontrollerer bruken av generiske og privilegerte legitimasjonsopplysninger, hvilket sikrer beskyttet lagring, adskillelse av tilgang og full sporbarhet av bruken av privilegerte bruker- og systemkontoer. Kontoer med privilegert tilgang har utvidede rettigheter, som f.eks. omfatter at domeneadministratorer kan endre, fjerne eller slette filer og programmer, få tilgang til relevante data eller ha tilgang til systemer og databaser.

GO Endpoint Manager (PEDM)

senhasegura GO Endpoint Manager gir deg muligheten til å utføre funksjoner slik som «run as …» på lokale arbeidsstasjoner, og dermed installere og kjøre applikasjoner som krever privilegier. Dessuten blir øktene tatt opp, slik at man kan følge med på hva som er utført.

Certificate Manager

Med senhasegura Certificate Manager er det mulig å sentralt administrere livssyklusen for digitale sertifikater i organisasjonen, fra de oppdages gjennom automatisk skanning til automatisert fornyelse av sertifikatene.

DOMUM Remote Access

Gennem senhasegura Domum er det mulig å implementere sikker ekstern tilgang for medarbeidere og tredjeparter, hvilket gir en Zero Trust-basert tilgang til virksomhetens nettverksenheter uten behov for VPN.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med senhasegura, kan du fylle ut skjemaet her. Vi er klare til å svare på krevende tekniske spørsmål, pris- og leveringshenvendelser eller til å ha et uforpliktende møte med deg om hvordan vi kan hjelpe deg.