Partner

Progress

.

Løsninger for drift og administrasjon av kompleks IT-infrastruktur

 

Kemp LoadMaster blir primært brukt til å jevnt fordele trafikken mellom flere servere for å unngå overbelastning og sikre en effektiv utnyttelse av ressursene. Den fordeler innkommende klientforespørsler til de mest passende serverne basert på ulike faktorer som belastning, responstid, tilgjengelighet osv. Dette forbedrer ytelsen og påliteligheten til applikasjonene.

Kemp LoadMaster er fleksibel og kan implementeres både som en fysisk enhet og som en virtualisert løsning i skybaserte miljøer. Den kan integreres med ulike applikasjoner og servermiljøer og tilbyr også omfattende verktøy for styring og overvåking for administrasjon av trafikkstyring og ytelsesoptimalisering.

 

Flowmon er en ledende løsning innen nettverksovervåkning og sikkerhet. Det er en avansert plattform som gir IT-administratorer dyp innsikt i nettverkstrafikken, applikasjonsytelsen og sikkerhetshendelser.

Løsningen hjelper med å identifisere og diagnostisere nettverksproblemer, inkludert flaskehalser, forsinkelser og pakketap. Den tilbyr også avansert trusseldeteksjon og forebygging ved å analysere nettverksflyt for mistenkelig adferd, skadelig programvare, DDoS-angrep og andre sikkerhetstrusler. Flowmon gir også sanntidsvarsler og rapporter som hjelper til med å raskt reagere på sikkerhetshendelser og nettverksproblemer

Progress Flowmon

Intelligent nettverksovervåkning og trafikkanalyse

Flowmon muliggjør applikasjons- og nettverkssynlighet på tvers av lokale, offentlige og hybride skymiljøer. Flowmon gir nettverksadministratorer en komplett oversikt over nettverkstrafikk, detaljert innsikt og årsaksanalyser.

 

Prøv Progress Flowmon gratis i 30 dager.
Prøv en virtuell utgave av Flowmon (VMware, KVM, Hyper-V). Det er en komplett nettverksovervåkings- og sikkerhetsløsning der du allerede 30 minutter etter installasjonen vil få nyttige data. Klikk på lenken nedenfor for å bestille gratis prøveperiode.

Øk nettverkssikkerheten din

Flowmons deteksjons- og responsløsning gjør det mulig å oppdage uregelmessigheter og tidlige indikatorer på sikkerhetsbrudd som ikke blir fanget opp av “tradisjonelle” sikkerhetsløsninger. Flowmon bruker både kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) for å avdekke eventuelle skjulte ondsinnede aktiviteter.

 

Få en demonstrasjon av Flowmon
Klikk på lenken nedenfor for å bestille en live demo og se selv hvilke utfordringer løsningen kan hjelpe deg med.

Progress Kemp

Kemp LoadMaster – et godt alternativ til Citrix ADC/NetScaler!

 

Nesten samme funksjonalitet til 85% lavere pris.
Høres det for godt ut til å være sant? I en Citrix Virtual Apps og Desktop-miljø (også kjent som Citrix StoreFront) er det nødvendig med en load balancer. Kemp har nylig kunngjort at deres LoadMaster nå støtter dette – til en brøkdel av kostnaden sammenlignet med å implementere Citrix ADC/NetScaler.

 

Ønsker du mer informasjon?

Hvis du har spørsmål eller ønsker en dialog om mulighetene med Progress Flowmon og/eller Progress Kemp, nøl ikke med å kontakte oss. Vi er klare til å svare på tekniske spørsmål, forespørsler om pris og levering, eller møte deg til et uforpliktende møte for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Vennligst fyll ut skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart som mulig.